Veste bună pentru fanii Andrei Măruță! Cântăreața a dezvăluit secretul pe care l-a păstrat ascuns până azi

Publicat: 09/04/2020 | 19:38

Fanii Andrei Măruță au primit astăzi o veste bună! Secretul pe care cântăreața l-a păstrat ascuns până azi, 9 aprilie 2020, a fost dezvăluit chiar de ea. Apropiații și fanii i-au trimis imediat sute de mesaje.

Citește și: Bombă la Pro TV! Siena Vușcan a primit un Golden Buzz inutil de la Andra Măruță la Românii au Talent?!

Andra Măruță a vorbit despre un secretul pe care l-a păstrat ascuns până azi

Gata cu suspansul! Andra Măruță și alți artiști de la noi pregătesc o piesă nouă în prezent. Secretul a fost dezvăluit de îndrăgita artistă în această după-amiază în cadrul apelului umanitar pe care l-a făcut într-un clip pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. Gestul vedetei de a se alătura cadrelor din linia întâi în războiul cu noul coronavirus vine la mai puțin de o lună după ce a donat o sumă importantă pentru Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din București. În filmarea urcată pe Instagram și Facebook, Andra nu a dezvăluit cu ce nume mari din industria muzicală colaborează la noua melodie.

“Împreună cu mai mulți artisti…. o să facem un cântec foarte frumos pentru voi. Vă pup, dragilor și sper să intrați așa cum v-am spus pe site-ul și să trimiteți un SMS la 8827 , mesajul: «Donez» Vă pup”, a spus Andra în înregistrarea emoționantă, pe care o puteți vedea mai jos.

Află și: Ți se sfâșie inima! Cum au fost ultimele zile de viață ale lui Cristian Stupiuc, ambulanțierul din Suceava răpus de coronavirus! Ce a spus înainte să moară

“Ești doza mea de energie! Îți mulțumesc că exiști în viața mea și că faci să cred că totul va fi bine la un moment dat”, “OK! Este foarte importantă implicarea fiecăruia dintre noi! Felicitări, Andra! Un mare bravo tuturor acelora care au donat!”, “Abia aștept să ascult melodia de Paști”.

#separatidarimpreuna

Nicicând nu am mai trăit vremuri atât de ciudate. Cu cât suntem mai izolați, fiecare în casa sa, cu atât suntem mai uniți. Separați, dar împreună! Oricât ne-ar fi de greu, ne gândim mai mult la ceilalți decât la noi, la cum să ajutăm mai mult. Putem ajuta cu toții la dotarea spitalelor cu materiale și echipamente medicale în lupta împotriva Covid 19 cu o donație către Crucea Rosie Romana prin SMS la 8827, in valoare de 2 euro/ sms cu textul DONEZ sau intrând pe separațidarîmpreună.ro. Este o campanie Timișoreana pe care o susțin împreună cu mulți prieteni de-ai mei. Cu gândul la vremuri mai bune și la solidaritatea care va face Paștele de anul acesta minunat, vreau să vă spun că, împreună cu alți artiști, lucrez la o melodie care va fi difuzată în seara de Paște. #separatidarimpreuna

Publicată de Andra pe Joi, 9 aprilie 2020

Nu rata: Andra a vorbit pentru prima dată despre viața amoroasă cu Cătălin Măruță: “Mă ia, mă aruncă și mă…”

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Află și: Câți bani a câștigat Andra Măruță în 2020, în doar 2 luni și jumătate. Vedeta Pro TV e mai bogată decât soțul ei, Cătălin