Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

Publicat: 23/03/2020 | 23:51

Cu toții suntem afectați de pandemia de coronavirus, iar pentru vedete poate fi chiar mai greu în această perioadă, pentru că interacționează cu fanii doar prin intermediul internetului. Din acest motiv CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a demarat o campanie inedită: „Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi”. Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI EXPLICĂ ÎN CE STADIU A AJUNS “ÎMPĂCAREA” CU BIANCA DRĂGUȘANU: “O SĂ O LAS PE EA SĂ…”)

În această perioadă, cel mai important lucru este prevenția. Așa că #stauacasă este cel mai sigur mod în care ne putem ajuta pe noi, dar și pe cei din jurul nostru. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTUL DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” S-A CUPLAT CU “MINI-BARBIE” ȘI…)

Întreg showbiz-ul a fost afectat de criza provocată de COVID-19, artiștii și-au amânat evenimentele și au pus pe primul plan grija faţă de cei dragi. Cu toate aceastea, celebritățile s-au alăturat campaniei inedite lansate de site-ul nr.1 din România. Așa că vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi și vă prezintă propriile rețete – filmate – împotriva plictiselii.

Codin Maiticiuc – ”Nu-i atât de greu să stăm acasă”

”Haideți că nu-i atât de greu să stăm acasă. E îngrozitor afară, ninge fraților. Ninge primăvara. Acasă cred că avem ce face. Cred că avem foarte multe cărți pe care ne doream să le citim și nu am avut niciodată timp. Cred că putem sta cu familia. Putem petrece timp cu familia în sfrâșit. Cred că putem vedea filme și seriale. Chestii pe care nu aveam timp să le facem. Nu-i atât de greu să stăm acasă. Eu zic că putem”, a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

 

Codin Maticiuc, sfaturi împotriva plictiselii

Alex Velea – ”Ne păstrăm pozitivitatea prin sport”

Alex Velea s-a izolat în casă alături de familie și încearcă să se conformeze regulilor impuse de autorități. Nu a renunțat la tabieturi și își omoară timpul cu sportul, filmele și playstation-ul. (NU RATA: CORONAVIRUSUL BAGĂ SHOWBIZ-UL ÎN FALIMENT! CÂȚI BANI PIERD MARCEL PAVEL, ALEX VELEA, IRINA RIMES, AMNA ȘI MULTE ALTE VEDETE)

”Și noi trecem prin ce trec toate familiile din România. Ne-am izolat și încercăm să ne conformăm regulilor. Sperăm să trecem cu bine peste această perioadă nefastă. Ne păstrăm pozitivitatea prin sport, prin multe filme și campionate pe playstation. Ne-am păstrat tabieturile, ne facem freza și ne epilăm pe picioare. Să sperăm că această perioadă o să treacă repede. Haideți să fim uniți, chiar dacă de la distanță. Haideţi să fim optimişti!. Până la noi vești, vă pup și vă rog să rămâneți puternici”, a fost mesajul lui Alex Velea.

Alex Velea, ce să faci când stai acasă

Fuego – ”Sunt sigur că totul va fi bine”

Fuego le recomandă românilor să respecte sfaturile transmise de autorități în aceste momente de criză și insistă asupra faptului că oamenii trebuie să rămână, cât mai mult timp posibil, în casă. Este o perioadă în care putem fi uniți și putem încerca să fim mai buni. (VEZI ȘI: FUEGO, MĂRTURII ULUITOARE ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: „VESTEA A PICAT CA UN TRĂSNET…”)

”Dragi români, vreau să vă spun că vom trece și peste asta. Sunetm puternici, suntem responsabili și, orice ar fi, stăm acasă, locul în care liniștea are un nume. Viața are prioritate acum și merită să acordăm lumii o șansă de vindecare. Cât timp stăm în casă încercăm să aducem timpul de partea noastră și să ne uităm mai atent în sufletul nostru pentru a ne redescoperi.

Aș vrea să-i sunăm în momentele acestea pe cei dragi, ori pe cei pe care nu i-am auzit de foarte mult timp. Putem citi o carte bună, putem vedea un film sau putem revedea un film premiat cu Oscar. Putem să încercăm să fim mai uniți sufletește în această perioadă. Panica nu ajută la nimic. Sunt mai mult decât sigur că atitudinea aceasta va face ca perioada grea să treacă mai ușor. Dragii mei, sunt Paul Surugiu – Fuego și sunt sigur că totul va fi bine”, a spus Fuego.

Fuego, mesaj emoționant pentru români prin intermediul CANCAN.RO

Andreea Antonescu – ” Să privim și partea bună a lucrurilor” 

”Eu sunt în casă și m-am izolat de zâteva zile bune. Și asta pentru că mă gândesc la sănătatea mea, dar și la sănătatea oamenilor dragi mie. Mă deranjează cauza pentru care a trebuit cu toții să ne luăm o pauză, dar pe de altă parte haideți să privim și partea bună a lucrurilor. De ceva timp mă plângeam că în ultimii trei ani n-am mai făcut nimic din lucrurile care mă relaxau.

În momentul de față, am început să citesc foarte mult. Mă răsfăț în tot felul de moduri. Am început să vorbesc la telefon cu oameni cu care n-am apucat să mai vorbesc în ultimul timp. Încerc să fructific toată această perioadă. Și voi stați în casă și haideți să respectăm această regulă că suntem suficienți de puternici. Împreună reușim”, a transmis Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, sfaturi împotriva plictiselii

Andreea Bălan – ”Distrați-vă în casă”

Chiar dacă nu travesează cea mai fastă perioadă din viață, Andreea Bălan pare să fie una dintre cele mai optimiste vedete. A lăsat deoparte toate probleme și petrece timp prețios alături de cele două fetițe. Îndrăgita artistă își îndeamnă fanii să se distreze acasă. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN A EXPLODAT)

”Noi suntem acasă de o săptămână. Stați și voi acasă. Distrați-vă în casă, pentru că se poate să te simți bine și acasă”, a fost mesajul Andreei Bălan, care s-a filmat alături de cele două fetițe.

Andreea Bălan, rețete împotriva plictiselii