Vedetele s-au „liberat” pe litoral, în NUBA & LOFT, de 1 Mai

Publicat: 02/05/2021 | 21:42

Eliberare! Asta s-a văzut pe fețele vedetelor care au dat năvală la malul mării, de 1 Mai și pentru sărbătorile de Paște. Nu a fost chiar ca în precedenții ani, când șampaniile-gigant, cu artificii, erau duse cu roaba prin marea de tineri de pe ringul de dans. Pandemia a ”rănit” spectacolul, dar nu l-a ”ucis”. Ce s-a întâmplat weekend-ul acesta în exclusivista stațiune Mamaia? CANCAN.RO vă prezintă totul, cu imagini unice din Loft și Nuba.

Ca pe ace au stat vedetele din showbiz-ul românesc în săptămâna premergătoare zilei de 1 Mai, dar și a Sărbătorilor Pascale! Asta pentru că ținta era doar litoralul, stațiunea Mamaia, unde celebrele cluburi Loft și Nuba îi așteptau, teoretic, cu porțile deschise. Spunem că au stat pe ace pentru că autoritățile nu anunțaseră dacă se dă drumul la petrecere, urmând să aștepte raportul de incidență a cazurilor de COVID. A ieșit, însă, bine, iar bolizii vedetelor au înghițit rapid cei 200 de kilometri și ceva, distanța București – Constanța. (CITEȘTE ȘI: DESIGNERUL MILIONAR A APĂRUT LA LOFT FĂRĂ SOȚIA CÂNTĂREAȚĂ ȘI…)

Lexi, Anca Serea, Adi Sînă și Bogdan Vlădău s-au numărat printre celebritățile care au petrecut la mare de 1 Mai

Anca Serea, Adi Sînă, Paula Chirilă, Bogdan Vlădău și vestitul ”Winnetou” s-au întrecut la Loft & Nuba Mamaia

Nu a fost chiar ca pe vremuri, dar mult mai bine decât acum un an, când toată lumea a fost dezamăgită, de la patronii dornici de profit, până la consumatorii pentru care cluburile vestite de la Mamaia au ajuns, deja, să dea „dependență”. Multe vedete s-au strâns pe un petic de nisip, dar bine amenajat. Paula Chirilă și prietenele ei au ”ciocănit” primele la ușa clubului. Au început cu Loft, au stat preț de vreo oră pe terasă, apoi fetele aveau să se retragă la Nuba. Iar de aici o mică plimbare pe plajă, pe înserat, înainte de revenirea în camere. (NU RATA: AM AFLAT CINE I-A READUS ZÂMBETUL PE FAȚĂ MARIEI CONSTANTIN DUPĂ DESPĂRȚIREA DE FOSTUL FOTBALIST)

Era începutul unei zile din care doar îmbulzeala de pe ringul de dans a lipsit… Pentru că, rând pe rând, vedetele și-au făcut apariția. Bogdan Vlădău și iubita s-au retras pentru vreo două ore în Loft, la o masă cu vedere la mare. BRomania nu a lipsit, în cadru a apărut celebrul ”Winnetou”, esteticianul vedetelor, care s-a plimbat alături de o tânără misterioasă, pentru ca tabloul de familie să fie întregit de frumosul cuplu Anca Serea și Adi Sînă, alături de câțiva amici.

Care, după ce au sorbit din paharele cu conținut îmbietor, au decis că o plimbare prin stațiune este binevenită. Și așa a fost! Dar lista poate continua, toată ”floarea cea vestită” a Capitalei ajungând, mai devreme sau mai târziu, pe meleaguri dobrogene.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.