Vedeta X Factor, Stacey Solomon, este însărcinată. Vestea cea mare a fost dată pe Instagram. FOTO

Publicat: 10/06/2021 | 19:24

Stacey Solomon, starul X Factor supranumit Regina Junglei, Loose Woman, tocmai ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil cu logodnicul ei, Joe Swash, iar vedetele sunt mai fericite ca niciodată. 

Regina Junglei, în vârstă de 31 de ani, mai are doi băieți, Zach, în vârstă de 13 ani și Leighton, de nouă ani, dar și un al treilea copil pe nume Rex, făcut cu actualul ei logondnic.

Stacey a dat marea veste, așa cum fac toate vedetele din întreaga lume, pe Instagram: „Îmi pare rău că am fost așa tăcută în ultima vreme, dar avem ceva extraodinar să vă spunem că vom deveni, din nou părinți”, a spus ea.  Totodată, vedeta a adăugat și faptul că se teme, pentru că de curând, a pierdut o sarcină.

Cea mai sălbatică cerere în căsătorie

Artista de 31 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul Joe Swash (un actor și prezentator de 38 de ani) în sălbăticia oferită de o pădure din apropierea locuinței. Ideea inedită a bărbatului a pornit de la faptul că Stacey e înnebunită după plimbările în aer liber, în natură, așa după cum singursa a declarat: „E oază mea de fericire, locul unde pot să respir în fiecare secundă, e tot ceea ce înseamnă viață”. 

A urmat cererea în căsătorie, acceptată de Stacey cu ochii în lacrimi, ea postând apoi imaginile emoționante pe Instagram, la secțiunea Stories, stârnind un val de comentarii și reacții apreciative.

Stacey Solomon și Joe Swash formează un cuplu din 2015, ambii mai având și alți copii din relații anterioare (doi băieți în cazul cântăreței, respectiv un fiu în cazul actorului).