Vedeta show-ului ”La Măruță” a negociat în secret cu Antena, iar boșii PRO TV au explodat când au aflat!

Publicat: 05/03/2020 | 23:18

Mega-controversă în televiziunea din Pache Protopopescu! Boșii PRO TV au explodat când au aflat că vedeta show-ului ”La Măruță” a negociat cu principalul concurent, Antena 1. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare din culise. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL PREMIER AL MOLDOVEI, ACUZAT DE UN “TUN“ DE 2,3 MILIOANE DE EURO ÎN ROMÂNIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile din lumea televiziunii, care vizează o mare controversă în care este implicată una dintre vedetele show-ului ”La Măruță”.

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Iulia Albu, căci despre ea este vorba, e în pericol să fie scoasă de pe post. Totul ar fi început după ce vedeta și-ar fi exprimat dorința de a fi cooptată în noul show pe care-l pregătesc cei de la PRO TV, ”Masked Singer România”. Ar fi participat la mai multe castinguri, vreo cinci, pentru noua producție TV, dar se pare că nu a câștigat un loc în emisiune. Și asta pentru că producătorii ar fi preferat-o pe Ana Morodan.

Iulia Albu ar fi participat, fără succes, la mai multe castinguri pentru emisiunea ”Masked Singer România”

După ce a fost refuzată, Iulia Albu se pare că a încercat să se întoarcă la Kanal D, dar nici aici n-a avut prea mult succes. Vedeta s-ar fi lovit de un refuz categoric. Nu a depus armele și, în mare secret, ar fi început negocierile cu principalul rival al PRO TV-ului, Antena 1.

Cu toate că și-a dorit ca discuțiile să fie discrete, se pare că acest lucru a ieșit la iveală, iar șefii din Pache Protopopescu n-au digerat prea ușor vestea. După ce boșii din PRO TV ar fi aflat de negocierile pe care vedeta le poartă cu Antena 1, Iulia Albu pare să fie la un pas de concediere. Șefii din PRO TV ar intenționa chiar să-i elimine ”pastila” pe care o are în emisiunea ”La Măruță”. (NU RATA: CE AU FĂCUT PATRONII CLUBULUI DIN CARACAL CU BANII DE PE URMA MINORELOR EXPLOATATE SEXUAL)

Iulia Albu e în pericol să fie scoasă de pe post

O vedetă „dificilă”?!

Cu toate că și-ar dori enorm să prindă un loc într-o emisiune de anvergură, Iulia Albu se pare că se confruntă cu o situație extremă. Potrivit surselor citate, vedeta ar fi refuzată de producători pentru că ar fi percepută ca o persoană „dificilă”, iar cei care au lucrat cu ea s-ar fi plâns de atitudinea stilistei. Din câte se pare, acestea ar fi principalele motive pentru care Iulia Albu nu este ofertată de producătorii TV. (NU RATA: DIVORȚUL FIICEI A AFECTAT-O GRAV PE MAMA ANDREEI BĂLAN)

Iulia Albu ar fi negociat în secret cu Antena

Se ”vinde scump”! 

De-a lungul timpului, Iulia Albu a încercat și alt domeniu din ”câmpul muncii”. Așa se face că din vedetă TV și fashion-icon, ea s-a transformat în… influencer! Dar… Iulia Albu nu-și asociază numele cu orice brand. În negocierile pentru o campanie, onorariul Iuliei Albu ar începe de la 5.000 de euro pe postare. (VEZI ȘI: ULTIMUL GINERE AL PREȘEDINTELUI S-A CUPLAT CU FIICA UNUI MAGNAT AL IMOBILIARELOR!)

Iulia Albu nu a avut dintotdeauna încredere în ea

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum «bullied» și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foarte umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult… Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram, de exemplu, nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior, a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu, în urmă cu ceva timp,  pentru o publicație din România. (NU RATA: ANTONIA ARE PROBLEME CU GREUTATEA?! AM FOTOGRAFIAT-O PE IUBITA LUI VELEA CHIAR CÂND…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)