Celebra vedetă & iubitul, declarații în premieră despre nunta… ”la pachet” cu botezul!

Publicat: 22/02/2020 | 23:43

Prezentă la un eveniment alături de iubitul ei, Mircea Brânzei, Denisa Tănase, ex-Bambi, nu a ocolit răspunsul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, declarații în premieră oferite de vedetă și partenerul ei despre nunta care ar urma să fie, ”la pachet”, cu… botezul!

(VEZI AICI: DECLARAȚIA TRANȘANTĂ FĂCUTĂ DE DENISA TĂNASE, DUPĂ CE LOGODNICUL SĂU A FOST FILMAT ÎMPREUNĂ CU BIANCA DRĂGUŞANU)

Denisa Tănase este gata să îmbrace rochia de mireasă. Pentru a doua oară! Mircea Brânzei este actualul ei partener de viață și cel care, în urmă cu mai multe luni, i-a oferit un inel superb, ocazie cu care artista a și fost cerută în căsătorie. De precizat că, în trecut, fosta componentă a trupei Bambi a fost măritată cu medicul Cornel Brotac.

“Bat clopotele de nuntă! Deja lucrăm la…”

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Mircea Brânzei și Denisa Tănase au oferit detalii despre relația lor, care merge, fără discuție, în sensul pozitiv. Nu au stabilit, încă, data nunții, dar un lucru este cert: bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton. Totodată, artista și partenerul ei nu exclud să facă nunta și botezul în aceeași zi.

Nu am stabilit încă data… Știe cineva vreodată când e botezul? Asta e de sus! Mai întâi trebuie să fii însărcinată. La noi nu e cazul încă”, ne-a declarat Denisa Tănase.

De partea cealaltă, Mircea Brânzei a fost mai ferm. “O să probez niște costume. Bat clopotele de nuntă. Nu am stabilit încă data, urmează. Sau nuntă și botez… Lucrăm la asta!”, ne-a spus și partenerul Denisei.

Cel mai probabil, nunta urmează să aibă loc pe parcursul acestui an.

Denisa Tănase urmează să se mărite cu Mircea Brânzei

(CITEȘTE ȘI: DENISA DE LA BAMBI, DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE DESPRE SORA EI)

Ce surpriză i-a făcut Mircea Brânzei de Valentine’s Day

Totodată, Denisa Tănase și Mircea Brânzei au mai dezvăluit și cum au petrecut Ziua Îndrăgostiților. Fosta componentă a trupei Bambi a fost surprinsă cu un cadou de iubitul ei. “Am avut concert și când m-am întors în București am ieșit la masă, a venit cu flori… Mi-a adus un buchet superb de trandafiri”, a mai spus Denisa.

(NU RATA: IUBITUL ȘI FOSTUL SOȚ AL DENISEI DE LA BAMBI SEAMĂNĂ CA DOUĂ PICĂTURI DE APĂ)

Denisa Tănase, cerută de soție într-un cadru de poveste

În vara lui 2018, Denisa Tănase și Mircea Brânzei au fost într-o croazieră de vis, iar printre locurile în care au poposit se numără Madagascar și Mauritius. Într-una din zilele petrecute departe de România, cântăreața a fost cerută de soție de tânărul afacerist, pe o plajă din Seychelles. Cei doi și-au dorit ca logodna să fie secretă însă unii dintre prietenii lor i-au dat de gol pe rețelele de socializare. Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează un cuplu de mai bine de trei ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)