Vedeta e însărcinată și a făcut anunțul: ”Pentru a descrie sentimentele…”

Publicat: 11/05/2020 | 08:59

Fosta concurentă de la Asia Express a dat vestea cea mare, pe Instagram! Este însărcinată în șase luni. Ea a postat și fotografia cu bebelușul. (CITEȘTE ȘI: ASIA EXPRESS. UNDE AU DORMIT, DE FAPT, ALINA CEUȘAN ȘI CARMEN GREBENIȘAN, ATUNCI CÂND CAMERELE DE FILMAT ERAU OPRITE)

Alina Ceușan este vedeta care a reușit să păstreze timp de jumătate de an secretul. Fuseseră până acum doat ușoare zvonuri, iar aAlina le-a confirmat recent pe Instagram, unde a făcut marele anunț. „Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

NU RATA: VEDETA ASIA EXPRESS ŞI-A ÎNNEBUNIT FANII! ALINA CEUŞAN S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ ÎN CADĂ ŞI A URCAT IMAGINEA PE INTERNET. FOTO

La scurt timp de la publicarea primelor imagini cu burtica de gravidă, felicitările au început să curgă. Colegi de breaslă, concurenții din Asia Express sezonul 4, dar și simpli internauți au felicitat-o pe viitoarea mămică. „Doamne, cat am asteptat momentul asta!! ???? Cu lacrimi in ochi, va felicit din toata inima!! ???? I’m so happy for you!!”, a scris Ioana Grama pe Instagram. „Felicitari!! Toate gândurile bune de la Fodori❤️”, a scris și Răzvan Fodor, „Felicitari, frumosilor! Alina, sa ai o sarcina usoara! Abia astept sa vad bebe”, a scris și Adelina Pestrițu.

Alina Ceușan, fotografie care i-a dat pe fani pe spate

Alina Ceușan, fostă concurentă la realityshow-ul Asia Express, și-a schimbat total look-ul, după ce a părăsitt competiția câștigată de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Și nu mai este deloc fata cuminte din celebra emisiune. (CITEȘTE ȘI: ALINA CEUȘAN ȘI CARMEN GREBENIȘAN, CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS!? CE-AU DEZVĂLUIT BLONDELE)

Și-a făcut o fotografie de ”toată frumusețea”, pe care a urcat-o pe Instagram! Acolo unde este urmărită de milioane de oameni, frumoasa vedetă s-a pozat într-o ipostază ruptă din filmele pentru adulți. Îmbrăcată într-o lenjerie albă, din dantelă, Alina Ceușan a reușit să lase toți bărbații cu gura căscată. S-a tuns mai scurt și și-a intensificat culoarea părului. Aprecierile au curs gârlă.

Cunoscuta vloggeriță a fost contestată de multe ori pentru ținutele vestimentare pe care și le alege, da rei nu-i pasă. Ba le-a dat și un răspuns contestatarilor! „Nu accept nimic din ceea ce cred unii că trebuie să accept fiind persoană publică. Nu accept că trebuie să vină unul și altul să-mi comenteze viața. Nu accept comentarii tâmpite”, a zis Alina Ceușan.

Citește și...