Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se căsătorește: „Am făcut botez și urmează nunta cât mai curând!”

Publicat: 14/12/2019 | 23:02

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, este într-o formă de zile mari, atât pe plan personal, cât și… fizic. Vedeta TV și-a revenit spectaculos după naștere și se pregătește de următorul eveniment din viața ei: nunta. (Nu rata: FLAVIA MIHĂȘAN S-A POZAT ÎN BUSTIERA DE ALĂPTAT)

Balerina radiază de fericire, căci anul 2019 a fost cel mai bun din viața sa. A născut în iunie un băiețel de nota 10, a fost cerută de soție de către iubitul ei, Mihai Moldovan, au făcut botezul micuțului, iar în 2020 urmează să îmbrace rochia de mireasă. Flavia Mihășan a declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că este pregătită să spună „DA” în fața ofițerului stării civile, dar și în fața lui Dumnezeu.

„Urmează să facem și nunta. Avem planuri de căsătorie, noi suntem logodiți de câteva luni.  Nunta, cât mai curând, sper. Depinde când reușim să ne setăm să fie totul în regulă, să pregătim totul, am avut botezul și a fost o petrecere foarte mare. Să vedem acum cu nunta cum o să facem, dar vreau să facem asta cât mai curând. Nu avem o dată fixă, trebuie să stabilim, dar cât mai curând”, a declarat Flavia Mihășan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A slăbit după naștere

În 2020, Flavia Mihășan urmează să îmbrace rochia de mireasă

Flavia de la Neatza arată senzațional la cinci luni după naștere, iar cei care nu o cunosc nici n-ar zice că este mămica unui băiețel. Vedeta a mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că nu ține un regim special, doar mănâncă sănătos și face sport, însă crede că secretul este alăptarea.

„Nu fac nimic în mod special, alăptez, cred că ăsta este secretul, dar fac și sport, mănânc sănătos, în cazul corpului meu a funcționat treaba asta cu alăptarea. Sunt norocoasă, nu am vergeturi, însă în timpul sarcinii am avut grijă de mine, m-am dat cu uleiuri, tot felul de creme, sunt chiar mai slabă ca înainte să rămân însărcinată. Am fost și eu copleșită după naștere, am avut noroc să nu fac depresie postnatală.

Am fost copleșită la început pentru că am încercat să fac totul bine, să fie perfect, și m-am stresat. Sunt nopți nedormite, multe la rând, dar, în rest, totul a fost foarte OK. Bebe nu a avut colici, este un copil tare cuminte de care nu pot să mă desprind, nu pot să stau fără el”, a mărturisit Flavia Mihășan, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, în cadrul galei Elle Style Awards, unde și-a făcut apariția într-o ținută care i-a lăsat la vedere sânii și silueta de invidiat.

(Citește și: FLAVIA MIHĂȘAN, CU UN DECOLTEU OBRAZNIC PE COVORUL ÎNTINS PENTRU GALA REVISTEI ELLE)

Flavia nu se întoarce, momentan, în televiziune

Deși fanii o cer la TV, în vechea formulă de la Antenă, fosta asistentă nu știe dacă o să mai revină în emisiunea care a consacrat-o, deși își dorește acest lucru. Flavia a lăsat să se înțeleagă și că este deschisă pentru alte proiecte, chiar dacă este vorba de alte televiziuni.

„Nu știu dacă o să mai revin la Neatza, este o chestie, o să o decid în funcție de copil și nevoia lui. Pentru mine, de când am plecat de la emisiune, de pe 1 martie, mi-am setat ca eu să stau cu bebe și atât. Îmi doresc să mă întorc în televiziune, am păstrat legătura cu foștii colegi, însă sunt disperată după ăsta micul, nu pot să-l las. O să vedem dacă tot asistentă sau altceva, dacă la Neatza sau în altă parte”, a declarat Flavia, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA(Nu rata: FLAVIA DE LA NEATZA ȘI-A BOTEZAT BĂIATUL. NAȘII SUNT CELEBRI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)