Vedeta de la Kanal D l-a “sufocat” cu sărutări pe milionarul din Cluj și…

Publicat: 29/06/2020 | 23:22

Cristina Dorobanțu pare că traversează una dintre cele mai fericite etape din viață. Prezentatoarea de la Kanal D nu ezită să-și expună, inclusiv în public, de câte ori are ocazia, sentimentele față de noul ei iubit, un milionar din Cluj. Frumoasa șatenă și-a „sufocat” partenerul cu sărutări fierbinți, pe o renumită plajă din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Așa cum v-am arătat, în urmă cu câteva zile, la doar câteva luni după ce s-a despărțit de logodnicul ei, Cristina Dorobanțu iubește din nou! Vedeta de la Kanal D s-a cuplat cu un milionar din Cluj. Paul George Lung este bărbatul care îi face inima să tresare prezentatoarei TV. Cristina Dorobanțu pare mai îndrăgostită ca niciodată și nu ezită să-și arate sentimentele față de noul iubit în public. (NU RATA: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Cristina Dorobanțu și pe noul ei partener, Paul George Lung, pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, Nuba Beach, acolo unde cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă ziua de naștere a prezentatoarei.

Într-o atmosferă extrem de relaxată, vedeta de la Kanal D a petrecut alături de noul ei iubit și de câțiva prieteni. Distracția de pe plajă a fost stropită cu băuturi alese, așa cum se cuvine în astfel de momente.

Milionărașul din Cluj, asaltat cu gesturi tandre

La un moment dat, fără să țină cont de ochii curioșilor, vedeta de la Kanal D l-a asaltat cu gesturi tandre pe iubitul ei. Cei doi s-au sărutat îndelung, în mai multe reprize, asemenea unor adolescenți. (VEZI ȘI: SILVIA DE LA “BRAVO, AI STIL” A FĂCUT-O CU OU ȘI CU OȚET PE CRISTINA DOROBANȚU, DUPĂ CE ACEASTA A JIGNIT-O)

Cristina Dorobanțu, momente tandre alături de iubit, pe plajă, în Mamaia

Cine este noul iubit al Cristinei Dorobanțu

Tânărul de care vedeta de la Kanal D e îndrăgostită lulea deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Și… pentru o reclamă bună, Paul Lung a apelat la vedetele din showbiz-ul românesc, care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro. Iubitul Cristinei Dorobanțu are și o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Paul Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete. Ce-i drept, tânărul pare o partidă pe cinste!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.