Vedetă de la Antena Stars, de urgență pe mâna medicilor, după ce a devenit victima gripei! În ce stare se află

Publicat: 14/02/2020 | 08:27

Roxana Niculae, sexy-asistenta de la Star Matinal, colega de platou a lui Flick și Popescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Se pare că vedeta a devenit victima gripei și a considerat că este mai bine să ceară ajutor de specialitate. 

Asistenta de la Star Matinal, emisiunea difuzată de Antena Stars în cursul săptămânii a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Roxana Niculae, blondina sexy care întreține atmosfera în platou, alături de Flick și Popescu a devenit și ea victima gripei, motiv pentru care a trebuit să abandoneze aparițiile tv din cadrul emisiunii. Pe contul său de socializare, Roxana Niculae a postat un mesaj prin intermediul căruia le mărturisește fanilor că starea ei nu este tocmai bună, dar, cu toate acestea, este pozitivă și speră să își revină cât mai repede.

„Din nou la medic. Simt că am o relație cu gripa asta, dar începe să devină toxică”, a scris Roxana Niculae, pe rețeaua de socializare. Fanii i-au transmis imediat cele mai sincere mesaje în care i-au urat sănătate și i-au mărturisit că își doresc să revină cât mai repede pe micul ecran.

Roxana Niculae s-a căsătorit în mare secret cu Octavian Sârbu

În anul 2018, sexy-asistenta de la Star Matinal a spus marele „da” și a devenit soția lui Octavian Sârbu, bărbatul alături de care are o relație frumoasă, de câțiva ani. Cei doi au ales să aibă parte de un eveniment destul de restrâns, doar în compania prietenilor buni și a familiei.

„Ceremonia a avut loc pe 4 octombrie, la primăria Sectorului 5, a fost o ceremonie foarte frumoasă, restrânsă, cu prietenii apropiaţi şi familia. Am fost foarte emoţionaţi, totul s-a întâmplat foarte repede, şi cererea în căsătorie şi ceremonia. Ne bucurăm cu sântem împreună, ne iubim foarte mult. La anul ne gândim să facem nunta, undeva pe plajă, la mare, vrem să stabilim şi să punem totul la punct pentru a avea o nuntă ca-n poveşti. Am avut foarte mari emoţii, şi eu, şi el, suntem îndrăgostiţi până peste cap şi sper să fim aşa până la adânci bătrâneţi”, a povestit asistenta de la “Star Matinal”, în urmă cu ceva timp.