Vedeta Asia Express şi-a înnebunit fanii! Alina Ceuşan s-a fotografiat goală în cadă şi a urcat imaginea pe internet. FOTO

Publicat: 15/04/2020 | 12:56

Fosta concurentă de la Asia Express sezonul 3, „Drumul Comorilor”, Alina Ceușan, s-a pozat în baie. Fotografia a strâns într-un timp foarte scurt câteva mii de aprecieri în mediul online.

În imagine, vedeta apare goală, într-o cadă cu apă, cu un prosop pe cap și cu o mască pe față. Recent, și Carmen Grebenișan, coechipiera Alinei Ceușan din „Asia Express”, sezonul 3, s-a pozat complet dezbrăcată.

Blondele erau văzute câștigătoare

Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan au părăsit „Asia Express”, sezonul 3, după ce au avut ghinion, în Taiwan. Blondele erau văzute câștigătoare, dar din păcate au pierdut.

„Am prins și mașină primele, dar am avut ghinionul să ne dea jos un șofer din mașină, fără motiv. A primit un mesaj șoferul cum că trebuie să își ia fiica de la școală, deși era sâmbătă. Cred că am avut un mare ghinion. Singura noastră problemă a fost autostopul”, a spus Carmen Grebenişan.

Carmen Grebenişa a mai spus și că ceilalți concurenți le considerau adevărata competiție: „Oamenii chiar se speriau de noi, pentru că ei gesticulează într-un fel, își tranzit într-un fel sentimentele, diferit de noi. Parcă le lipsește latura asta umană. Sunt foarte tehnici”, a adăugat Carmen Grebenişan.

În urmă cu câteva săptămânii, însă, fanii emisiunii erau de părere că acestea vor fi marile câștgătoare ale premiului de 30.000 de euro, datorită unor fotografii din insula Maldive, postate de vloggerițe pe rețelele de socializare.