Vedeta a cedat nervos! Jurații de la ”Bravo, ai stil!” au amuțit! Crize de isterie, haine aruncate și…

Publicat: 08/01/2020 | 23:01

Raluca Tănase, una dintre componentele trupei Bambi, ar fi „înnebunit” pe toată lumea de la „Bravo, ai stil”. Cântăreața ar fi stârnit un adevărat haos în platou, dar și în culise, fiind văzută aruncând cu haine în toate direcțiile. Nimeni nu și-a putut explica de ce artista a avut astfel de manifestări nervoase, dar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a elucidat misterul. (Citește și: RALUCA DE LA BAMBI, DECLARAȚIE SURPRINZĂTOARE DESPRE FOSTUL IUBIT)

Lucrurile ar fi destul de tensionate în emisiunea de la Kanal D. Raluca Tănase de la Bambi este o împătimită a modei, însă ar fi și preocupată să aibă hainele accesorizate într-un anume fel ori dulapul aranjat într-o ordine anume.

De unde ar veni capriciile artistei

Raluca Tănase ar fi pus la grea încercare nervii colegilor de la „Bravo, ai stil”

Toate aceste preferințe i-ar fi făcut atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente să-și dea coate. Raluca ar fi făcut scene în culise, dar și în platou. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, artista ar fi avut adevărate crize de isterie și un comportament cel puțin nervos. Semn că show-ul pune presiune pe ea. Dacă nu este mulțumită de ținutele sale, Raluca aruncă hainele în toate direcțiile, susțin sursele noastre.

Colegele sale de emisiune, dar și jurații, ar fi suportat cu stoicism capriciile artistei, din timpul show-ului, însă unii spun că deja ar fi prea mult. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a stat de vorbă cu Raluca Tănase, care a explicat, cu onestitate, de ce a avut astfel de ieșiri și care este obsesia ei.

(NU RATA: RALUCA DE LA BAMBI S-A DESPĂRȚIT DE EMIL)

În copilărie, o serie de factori ar fi dus la izolarea ei voită, în casă. Copil fiind, Raluca refuza să iasă din casă, pentru că… nu avea pantofii asortați cu rochia.

 Raluca: „Eu sunt «sluga» hainelor”

Raluca este o împătimită a modei

„Când eram mică, niciodată nu mă jucam cu ceilalți copii pentru că nu voiam să îmi stric hainele. Am mai avut perioade în copilărie când nu voiam să ies din casă pentru că nu eram asortată. Dacă pantofii nu aveau aceeași culoare cu rochia, nu voiam să ies din casă.

Pun foarte mare preț pe haine, pe genți. După ce port gențile, hainele, pantofii, le curăț, le spăl, le aranjez. Eu sunt «sluga» hainelor, țin foarte mult la haine și am foarte mare grijă de ele. Dacă intrați la mine în șifonier, veți vedea haine purtate, dar care par nepurtate. Atât de bine am grijă de ele”, a povestit Raluca Tănase pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Citește și: RALUCA DE LA BAMBI ȘI-A FĂCUT O NOUĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ LA NIVELUL FEȚEI)

Cu cine se „bate” Raluca

Raluca Tănase este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde se va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România cu mai multe vedete, printre care Calina Dumitrescu, nepoata lui Petre Roman și fotomodel, Maria Ilioiu, actriță și antreprenor, Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, care este și însărcinată, dar și un fotomodel de succes, cântăreața Bianca Rus, artista Theo Rose, Bianca Giurcanu, însoțitor de zbor și influencer, Andreea Tonciu și Deea Codrea, blogger.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)