Vecinii l-au reclamat la Poliție pe What’s Up! Ce ascundea în locuință artistul

Publicat: 12/06/2020 | 11:48

What’s Up a fost protagonistul unui scandal, acum câteva zile, lovind un vecin, după o altercație cu acesta. Mai mulți oameni au depus, însă, plângeri la Poliție împotriva cântărețului. Agenții de ordine au aflat ce ascudea în casa de la Cernica.

CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP RISCĂ SĂ AJUNGĂ LA ÎNCHISOARE. ȘI-AR FI BĂTUT UN VECIN, IAR PLÂNGERILE „CURG” PE NUMELE SĂU!

What’s Up și-a scos vecinii din minți zilele trecute, așa că s-a trezit cu mai multe plângeri la Poliție. Astfel, oamenii legii au ajuns la locuința artistului care s-a ales cu dosar penal.

Marius Ivancea, pe numele din buletin, a dat muzica la maximum, chiar dacă decibelii deveniseră deranjanți. Nu mai puțin de cinci oameni s-au supărat pe What’s Up, cu atât mai mult cu cât artistul s-a ales și cu un dosar penal, când a luat la bătaie un bărbat care sunase la 112 pentru a-l reclama.

Potrivit unor surse din Poliție, scandalul a pornit de la un studio de înregistrări clandestin pe care What’s Up și l-ar fi amenajat acasă, fără să aibă și acordul vecinilor, așa cum cere legea, scrie spynews.ro.

Vecinii l-au reclamat la Poliție pe What’s Up! Ce s-a întâmplat luni seara

Luni seară, un vecin i-a bătut la ușa lui What’s Up, în Pantelimon, pentru că artistul asculta muzica la un volum  extrem de ridicat și se pare că de câteva zile avea ”petrecere” acolo. La acel moment a început o adevărată bătălie în aer liber. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a aplana conflictul. „La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

NU RATA: WHAT’S UP, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT ȘI PRINS CU DROGURI ÎN URMA SCANDALULUI CU IUBITA LUI! CÂNTĂREȚUL E FOC ȘI PARĂ

Polițiștii din Pantelimon l-au amendat pe Marius Ivancea – cunoscut ca What’s Up – cu suma de 1.000 de lei, după ce a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.