VDIEO | Scandal în autobuz din cauza coronavirusului! S-a întâmplat la Constanța

Publicat: 29/06/2020 | 17:44

Mai mulți oameni au făcut scandal în autobuz din cauza coronavirusului. Scenele s-au petrecut la Constanța. 

Deși ni se repetă de mai bine de trei luni să purtăm mască de protecție și să respectăm măsurile de distanțare socială, multe persoane refuză să se supună acestor reguli. 

Recent, un constănțean s-a urcat în autobuz, însă fără a purta mască de protecție. Deși cetățenii i-au atras atenția călătorului, acesta a spus că nu vrea să poarte mască, deși are una la el, pentru că este de părere că există destule „exagerări și manipulare cu acest virus”. 

„Ce o să faceți când se vor umple spitalele?”

„V-am rugat civilizat să vă puneți masca. Este vorba de respect, gândiți-vă și la ceilalți. Ce o să faceți când se vor umple spitalele?”, i-a spus o femeie, scrie replicaonline.ro.

În cele din urmă, după ce călătorii au insistat, bărbatul a scos o mască și a pus-o. Întreg incidentul a fost filmat de cineva, care a pus clipul pe internet. 

În ultimele 24 de ore au fost raportate 269 de noi infecții cu coronavirus, din 4779 de teste. Până astăzi, 29 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.912 au fost declarate vindecate și externate. 1.634 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La nivel mondial, până la această oră 10.286.768 de oameni au fost confirmați cu coronavirus, iar numărul morților a depășit 505.000.

Cele mai afectate state din lume sunt SUA și Brazilia, cu 2.638.462 și 1.345.470 de bolnavi de Covid-19. În ultimele zile, Rusia și India înregistrează o creștere accelerată a îmbolnăvirii, însă țări ca Italia și Spania au reușit să ajungă la puține cazuri noi. 

Foto: pixabay.com