Vasluian mort în Anglia! Apropiații spun că a fost crimă

Publicat: 09/06/2020 | 12:01

Un bărbat din satul Murgeni, județul Vaslui, murit în Anglia, în urmă cu trei luni. Ar fi fost, din sursele vremeanoua.ro, bătut până și-a dar ultima suflare.

CITEȘTE ȘI: INCIDENT ȘOCANT ÎN HONEDOARA. UN BĂRBAT BEAT DIN SIMERIA ȘI-A BĂTUT CONCUBINA PÂNĂ A OMORÂT-O

Bărbatul făcea parte din clanul bulibașei Flagăra și fusese dus în Anglia pentru a colecta banii a aproximativ 30 oameni de etnie rromă care lucrau pe șantier. A ieșit o revoltă, muncitorii refuzând să mai plătească taxa lunară. Scandalul s-a încheiat cu moartea celui pe care bulibașa îl trimisese să strângă banii.

Vasluian mort în Anglia! Apropiații spun că a fost crimă

“Flagăra tot timpul s-a lăudat că știe să facă bani și din piatră seacă. O metodă a fost să ducă țiganii din Murgeni la muncă în țările din Europa. În Anglia are vreo 30 de bãieti care lucrează pe șantier. De transport, angajare și cazare se ocupa unul dintre fii lui Flagăra, el era capul rețelei. După fiecare lună, oamenii îi dădeau lui banii, iar el, la rândul lui, îi împărțea după cum voia.

NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI MARCEL VELA, DUPĂ CE DOI COPII AU OMORÂT UN CĂȚELUȘ: ”VĂ ROG SĂ-MI SCRIEȚI ÎN PRIVAT!” CUM S-A FOTOGRAFIAT MINISTRUL INTERNELOR

La țiganii mai șmecheri, mai deștepți, le dădea 300-400 de lire, pe ăia mai proști îi păcălea și cu 100-200 de lire. Restul banilor și-i băga în buzunar. Zeci de mii de lire pe lună, pentru că un țigan câștigă și 2000 de lire. După ce băiatul lui Flagăra a revenit în țară, a lăsat acolo o cunoștință, numai că ăsta nu s-a impus. Tiganii l-au mirosit că nu are forță și i-au spus că nu mai plătesc nicio taxă.

AFLĂ ȘI: THEO, IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, A RĂBUFNIT ÎN MEDIUL ONLINE. “SUNT ATÂTEA SUBIECTE, VIOLATORI, OAMENI OMORÂȚI…”

El i-a amenintat că-i pârăște lui Flagăra și atunci oamenii au sărit pe el și l-au omorât pe loc. A fost omorât în bătaie, a fost adus acasă cu fața umflată și fără dinți în gură, dar prin Murgeni s-a dat vorbă că a murit de infarct. Familiei mortului i s-a transmis să nu depună plângere, polițiștii știau despre crima asta pentru că englezii imediat au contactat autoritățile din România, dar s-a mers închis pentru că Flagăra i-a cumpărat pe toți din Murgeni”, au declarat mai mulți membri ai clanului Murui.