Vasile Șeicaru, mărturii emoționante despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu: “50% din plămâni sunt afectați”. Apropiații se roagă pentru artistul de 68 de ani

Publicat: 12/04/2021 | 23:52

Vasile Șeicaru a oferit mărturii emoționante despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu, unul dintre prietenii săi apropiați. Potrivit declarațiilor sale, cântărețul de 68 de ani are afectați plâmânii în proporție de 50% din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Apropiații cunoscutului compozitor se roagă pentru însănătoșirea sa.

Vasile Șeicaru, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu

În vârstă de 69 de ani, Vasile Șeicaru a povestit că bunul lui prieten nu și-a dorit să ajungă pe un pat de spital, pentru că era speriat că i s-ar putea întâmpla ceva mai grav, după ce a văzut atâtea probleme în jurnalele de știri de la TV. Simțindu-se tot mai rău din cauza bolii COVID-19, el a fost internat, așa cum v-am dezvăluit în exclusivitate, iar acum, rudele și colegii de breaslă se roagă pentru ca el să iasă învingător după această experiență delicată.

“Liliana mea e prietenă cu Brândușa, cu nevasta lui și ea mi-a zis că se știe că este grav. El vrea să vină acasă… Știu că 50% din plămâni sunt afectați”, a declarat Vasile Șeicaru pentru fanatik.ro.

Citește și: 3 pacienți au murit la Spitalul Victor Babeș din București, în urma unei defecțiuni la sistemul de oxigen al TIR-ului ATI

Victor Socaciu, infectat cu SARS-CoV-2

Îndrăgitul chitarist a contractat noul coronavirus în urma spectacolui de folk pe care l-a organizat la Breaza. Conform unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), alți patru participanți la eveniment s-ar fi infectat cu temutul virus.

Născut pe 14 ianuarie 1953 în Brașov, Victor Socaciu este muzician, compozitor, cântăreț, chitarist, realizator și prezentator TV, dar și diplomat – în 2014, el a devenit Consul General al României la Montreal. Celebrul artist a debutat pe scenă în anul 1970 cu trupa rock Zodiac.

Nu rata: Florin Cîțu și Raed Arafat, declarații despre tragedia de la Spitalul “Dr. Victor Babeș” din București | VIDEO

Sursa foto: Facebook