Vasile Mustățea, fostul președinte al CJ Giurgiu, implicat într-un accident de circulație

Publicat: 08/06/2020 | 16:07

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu foarte scurt timp, pe o șosea din județul Giurgiu. Din primele informații de la fața locului, în acest eveniment rutier a fost implicat fostul președinte al CJ Giurgiu, Vasile Mustățea. 

Potrivit mediafax.ro, Vasile Mustățea conducea, cel mai probabil, cu viteză mare, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea. Accidentul a avut loc în localitatea Daia.

Potrivit IPJ Giurgiu, ”un bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, în localitatea Daia, pe sensul de mers București-Giurgiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum”.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea 0”, au spus polițiștii. Șoferul a fost sancționat cu o amendă de 870 de lei. Surse de la fața locului au declarat că bărbatul implicat în accident este chiar este fostul președinte al Consiliului Județean Giurgiu – din mandatul 2012-2016 – Vasile Mustățea.(CITEȘTE ȘI: ACCIDENT CU AMBULANȚA. ȘOFERUL CONSUMASE ALCOOL ȘI A LOVIT DOI MĂGARI. ASISTENTUL A FOST RĂNIT)