Vasile Lavric, ”Mâncătorul de femei”, a fost internat la Spitalul Penitenciarului Rahova

Publicat: 07/01/2021 | 11:58

Vasile Lavric, ”Mâncătorul de femei”, a fost transferat din arestul Poliției Capitalei la Spitalul Penitenciarului Rahova. Măsura a fost luată după ce rădăuțeanul a intrat în greva foamei, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu 7 ani când a mai fost arestat și cercetat pentru tentativă de omor.

În cursul anului 2014, Vasile Lavric a fost în greva foamei timp de 46 de zile și pentru că nu se putea prezenta în fața instanței din cauza faptului că era sleit de puteri, magistrații au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. S-ar putea ca Vasile Lavris să adope și acum aceeași ”strategie”.

Judecătorii au decis să-i preungească mandatul de arestare cu încă 30 de zile, astfel Vasile Lavric va sta după gratii cel puțin până la începutul lunii februarie. Acesta este suspectat de anchetatori că a comis patru crime. Cea de-a patra victimă a acestuia ar fi actuala concubină a bărbatului. Aurica Bodărescu este femeia cu care locuia și avea copii. În urmă cu aproximativ o lună, procurorii au făcut noi săpături la domiciliul din Rădăuți al bărbatului.

Vasile Lavric a fost reținut pentru prima dată în 2014

„Mâncătorul de femei” a fost considerat principalul suspect în dispariția misterioasă a surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache ( nu a mai fost văzută din iunie 2005).

Acsta a fost găsit vinovat pentru tentativă de omor, dar a primit o pedeapsă de doar 3 ani de închisoare cu suspendare. Judecătorii au considerat că nu e un pericol public. Victimele nu au fost găsite nici până astăzi.