Vărul lui Emi Pian intervine în scandalul dintre Tzancă Uraganul și surorile vloggerițe. Ce mesaj a transmis

Publicat: 07/01/2021 | 14:34

Vărul lui Pian intervine în scandalul dintre Tzancă Uraganul și surorile vloggerițe Reea și Tina. Acesta a transmis un mesaj dur.

În mediul online au apărut din nou imagini cu soția lui Tzancă Uraganul care era desfigurată. Imaginile șocante au fost divulgate de două influencerițe, Tina și Reea, apropiate alei soției manelistului. Potrivit acestora, Mădălina Miu, amanta lui Tzanză Uraganul, i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

După scandalul monstru, George Pian sare în apărarea amicului său și afirmă că cele două surori nu aveau niciun drept să-l atace pe Tzancă Uraganul. Mai ales că manelistul le-ar fi primit în casa lui și s-a comportat regește cu ele.

”Vreau să transmit un mesaj scurt pentru ciorbele astea de burtă, pentru Reea și pentru Tina, de zici că sunt purcelușele alea Peppa. Auziți, ca idee, așa… dacă omul ăla v-a luat în casă, în familia lui, v-a pus la masă și a făcut niște gesturi pentru voi… Noi suntem țigani, când vine cineva la noi în casă, trebuie să-i punem ce-i mai bun pe masă… cum vă permiteți voi să vorbiți de familia omului? Indiferent că e amantă, că e nevastă, că e gagică, ce-o fi ea acolo…

Trebuia să vă băgați voi să vorbiți? Trebuia să-l sunați pe el, să-i spuneți: ”Băi, Tzancă, ce-are mă frate cu noi, am greșit cu ceva?” Atunci lua el atitudine și vorbea el cu ea. Nu să ajungeți voi să postați despre familia lui, că își bate nevasta. E casa lui, e familia lui, nu intreveniți voi, ciorbe de burtă”, a spus George Pian pe canalul său de youtube.

Se pare că nu este pentru prima oară când în familia manelistului are loc un astfel de episod violent. În urmă cu o lună, au apărut de asemenea, alte imagini șocante cu Lambada. Ea ar fi primit și atunci o ”corecție” din partea soțului și ar fi fost obligată să avorteze.