Vânzarea de canabis, o afacere în plină pandemie de coronavirus! Magazinele au fost luate cu asalt

Publicat: 19/03/2020 | 13:14

Pentru a-şi gestiona stresul în contextul pandemiei de coronavirus, a tolera mai bine perioada de carantină sau pentru a-şi face stocuri de teama unei penurii, canadienii şi turiştii au luat cu asalt în ultimele zile magazinele şi site-urile care comercializează produse pe bază de canabis, un drog uşor ce poate fi consumat legal în Canada de la sfârşitul anului 2018.

Pandemia de coronavirus a creat haos pe toată Planeta, iar fiecare trece cum știe mai bine peste aceste momente critice. Spre exemplu, dacă te afli în Canada și ești consumator, îți poți cumpăra fără niciun fel de problemă produse pe bază de canabis. De altfel, magazinele au fost luate cu asalt în ultimele zile, iar vânzările au crescut semnificativ în Canada în contextual pandemiei de coronavirus.

Situație asemănătoare în San Francisco

Situația din Canada este identică și în San Francisco, SUA. Potrivit administratorilor magazinelor cu produse pe bază de canabis, clienţii stau la cozi comparabile cu cele de la magazinele alimentare şi camerele de gardă. Cei mai mulţi dintre angajaţii de la circa zece magazine contactaţi de Reuters au spus că sunt prea ocupaţi pentru a putea vorbi cu reporterii.