Vali Crăciunescu, jefuit în plină stradă: ”Am crezut că sunt la camera ascunsă”

Publicat: 08/12/2020 | 16:35

Vali Crăciunescu a trecut prin momente neplăcute, după ce a fost jefuit în plină stradă. Cântărețul și-a găsit bolidul de lux fără roți în parcarea unui complex din Capitală.

Vai Crăciunescu a aflat despre incident de la niște prieteni apropiați. În momentul în care a ajuns la fața locului, artistul a rămas mut de uimire când și-a văzut mașina pe caldarâm.

Pentru câteva secunde, Vali Crăciunescu a crezut că cineva i-a făcut o farsă și că se află la camera ascunsă. Însă, în realitate, el chiar a fost prădat de hoți.

”Am văzut-o direct pe caldarâm. M-au anunțat niște prieteni și am venit la miezul nopții. Doar ce îi pusesem cauciucurile de iarnă, am lăsat-o la prietenii mei în complex, că o folosesc doar vara. Nu te simți bine deloc când îți vezi mașina pe bolovani. Eu am crezut că sunt la camera ascunsă. Atunci când am mers la Poliție am fost să dau declarație, iar după mi-au spus că am și prins hoții, astea sunt roțile dumneavoastră. Oriunde aș parca nu are legătură. Am fost cu colegii mei și am dat declarația”, a mărturisit Vali Crăciunescu pentru Antena Stars.

Ulterior, artistul a luat legătura cu oamenii legii, iar hoții au fost prinși. Pe lângă asta, Vali Crăciunescu a dezvăluit că i-au fost găsite și roțile. A fost motiv de bucurie pentru el deoarece altfel ar fi fost nevoit să scoată bani grei din buzunar pentru a achiziționa altele.

”Dar uite că le-am găsit. Asta a fost surpriza. Foarte mult trebuia să plătesc pentru alte roți. Nu mai contează. Te duci să declari și după aia afli că au prins hoții”, a mai spus el.