Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au filmat în timp ce s-au sărutat cu patos în public: “Iubire și distracție”. Destinația de poveste în care vor sărbători Învierea Lui Iisus Hristos | FOTO

Publicat: 01/05/2021 | 17:28

Au apus vremurile în care Valentina Pelinel și Cristi Borcea erau discreți cu povestea lor de dragoste! În urmă cu câteva ore bune, ei s-au s-au filmat în timp ce s-au sărutat în public, iar imaginile “au scăpat” pe IG Story, spre bucuria fanilor înfocați. Odată cu cea mai nouă postare, soția fostului patron de la Dinamo a dezvăluit destinația de poveste în care vor sărbători Învierea Lui Iisus Hristos.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au filmat în timp ce s-au sărutat în public

Nu mai prelungim suspansul! Valentina Pelinel și soțul ei vor celebra Paștele într-o stațiune de la munte, unde zăpada încă îmbracă pământul și stâncile. La scurt timp după ce s-au cazat, celebra blondă și Cristi Borcea s-au lăsat purtați de val și s-au filmat într-un moment intim – după cum puteți observa în galeria foto a articolului, cei doi se sărută cu patos. Înainte să urce înregistrarea incitantă pe IG Stories, soția milionarului a scris următorul mesaj în limba engleză: “LOVE, FUN AND FRESH AIR (n.r.: Iubire, distracție și aer curat)”.

În această după-amiază, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au urcat pe multe și, la un moment dat, ei au dat peste o poieniță plină cu brândușe mov. Afaceristul i-a făcut o poză de album soției sale printre superbele flori.

“VIAȚĂ ???? RECUNOȘTINȚĂ ???? BUCURIE???? IUBIRE ❤ Natura ne învață în orice moment frumusețea absolută a vieții. Să aveți o zi minunată.????”, a scris fostul model la descrierea imaginii de mai jos, pe care a publicat-o pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Nu rata: Cristi Borcea suferă de insomnie! Nu a mai dormit de 11 ani, iar medicii nu știu ce diagnostic să-i pună! Ce spune fostul acționar dinamovist

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, o viață intimă intensă

“Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a dezvăluit soția afaceristului în urmă cu mai bine de două luni într-un interviu acordat la Antena Stars.

Citește și: Cristi Borcea și-a propus al 10-lea copil, ce spune Valentina Pelinel + Disputa dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se mută în instanță

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories