Valentina Pelinel, dezvăluiri șocante: ”Arătam ca o purcică. Mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi…”

Publicat: 12/03/2020 | 12:04

Lupta cu kilogramele suplimentare poate fi o adevărată provocare, iar fiecare femeie încearcă să-și țină organismul sub control. Totuși, există perioade în care totul pare imposibil, iar Valentina Pelinel a dezvăluit – cu mai multă vreme în urmă – că a reușit să se ”echilibreze” doar cu foarte mare greutate. 

Atunci când era căsătorită cu Cristian Boureanu, Valentina Pelinel a dus o luptă furibundă cu kilogramele suplimentare, vedeta recunoscând că ajunsese să arate… ca o purcică. Chiar dacă Boureanu îi spunea că o iubește și ceva mai plinuță, Valentina Pelinel a înțeles semnalul de alarmă tras de soț și a încercat să revină, cât mai repede, la greutatea ideală.

„Eu am avut nevoie de un ghiont zdravăn din partea propriului organism, ca să mă trezesc la realitate, şi ghiontul ăsta zdravăn l-am primit în urmă cu patru ani, după reîntoarcerea în ţară. Odată ce am decis să mă stabilesc aici şi să renunţ la prezentările de modă, m-am relaxat, consumul de calorii mi-a scăzut, sub in­fluenţa soţului meu (n. red – Cristian Bou­reanu), care e gurmand, am început să mănânc mult mai mult şi, câte-un pic, câte-un pic, am început să mă în­graş, până când am acumulat 8 kg în plus faţă de greutatea mea ideală. Cel care mi-a tras semnalul de alarmă a fost chiar Cristi, care mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi… Îţi dai seama cum mi-au picat vor­bele astea!”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru Formula AS.

Valentina Pelinel: ”Arãtam ca o purcicã înainte sã slãbesc”

„Arătam ca o purcică înainte să slăbesc. M-am hotărât să merg la nutriționist, la doamna Anda Avramescu, și după trei luni am reușit să scap de 8 kg. Fac și foarte mult sport aerobic și power-plate, nu mănânc nimic cu patru ore înainte de culcare, iar dulciurilor le-am și uitat gustul. La început a fost mai greu, dar acum m-am obișnuit și a devenit un stil de viată, nu o corvoadă“, a completat Valentina Pelinel.