Valentina Pelinel, declarații emoționante în ziua în care împlinește 40 de ani: „Mă simt și sunt o femeie împlinită” 

Publicat: 08/12/2020 | 17:01

 

Valentina Pelinel a ajuns la anii la care se poate considera împlinită și binecuvântată. De ziua ei, vedeta a postat un mesaj prin care-și exprimă recunoștința față de tot ce trăiește. De câțiva ani, Valentina Pelinel și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Borcea. Alături de fostul acționar de la Dinamo și-a întemeiat familia mult visată.

Astăzi, la împlinirea celor 40 de ani, Valentina Pelinel se simte cum nu se poate mai fericită și împlinită. Are trei minuni care-i înveselesc fiecare zi și un bărbat alături de care se simte protejată. Urmăritorii Valentinei au fost surprinși să citească mesajul pe care aceasta l-a postat în zi de sărbătoare. Au văzut o latură pe care vedeta nu o lasă prea des la vedere.

” Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simți, cum arăți, cum gândești, cum te comporți, toate au legătură cu cine ești, nu cu un număr. La 40 de ani, fericită și recunoscătoare pentru familia, prietenii și oamenii din viața mea. Și pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Și voi continua să iubesc și să mă bucur de tot ce are viața mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos și bucurie. ” , a fost mesajul postat de Valentina de ziua ei.

VEZI ȘI: „CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL, PENTRU PRIMA DATĂ ÎNTR-UN PLATOU DE TELEVIZIUNE. CONFESIUNI EMOȚIONANTE: „DISTANȚA NE-A UNIT

Valentina Pelinel: „Noi am încercat să fim puternici pentru el și pentru noi”

Valentina și Cristi Borcea au avut foarte multe de tras pentru a ajunge să aibă o familie fericită. Relația lor nu a fost lipsită de probleme, ba mai mult, în cazul lor greutățile au venit la început, nu pe parcurs. Au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt și să-și ducă dorul unul altuia. Dar, în ciuda tuturor obstacolelor, acum,  se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

„În pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt.

N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele. ”  , a declarat Valentina Pelinel pentru Ok! Magazine.

CITEȘTE ȘI : ” VALENTINA PELINEL, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: ”ARĂTAM CA O PURCICĂ. MI-A ZIS CĂ EL MĂ IUBEŞTE ORICUM, DAR TOTUŞI…