Val de ironii la adresa Loredanei Chivu, după ce s-a afișat cu trupul prăjit de soare. Internauții nu s-au putut opri din râs: „Capul este din alt film”

Publicat: 13/04/2021 | 14:50

Internetul „a luat foc” după ce Loredana Chivu s-a afișat cu arsuri groaznice pe corp. Blondina a cam uitat să folosească protecție solară, așa că acum arată ca un rac. Nu o spunem noi, ci o spun urmăritorii ei din social media, care nu mai contenesc cu ironiile, miștourile și răutățile la adresa fostei asistente TV.

Loredana Chivu a devenit virală pe internet, după ce s-a afișat cu trupul ars de soare. Aflată la plajă în Dubai, fosta asistentă TV a considerat inutilă protecția solară, așa că nu a folosit-o deloc.

Din această cauză, de la gât în jos, Loredana Chivu este toată roșie, iar pielea ei nu arată deloc bine. Amuzați de întâmplare, internauții au dat startul unor valuri de ironii la adresa celei care, din inconștiență, a ajuns să arate așa cum puteți vedea în fotografia de mai jos.

Loredana Chivu a stat prea mult la soare, în Dubai / Sursă foto: Instagram

Loredana Chivu, luată la mișto din cauza arsurilor solare

Urmăritorii Loredanei Chivu nu au avut cum să nu remarce faptul că fața blondinei era vizibil mai deschisă decât restul corpului, așa că acesta a fost motivul pentru care au început să o ia la mișto în fel și chip.

„Capul este din alt film / Ce te-ai rușinat de la gât în jos / Te-ai nenorocit, te-ai ars rău de tot / Fața albă, corpul roșu / Vezi că ai greșit fondul de ten, trebuia să-l iei pe cel roșu / Ce penibil…Bă, voi de protecție solară nu ați auzit? / Doamne ferește, în ce hal ai putut să-ți arzi pielea / Arată groaznic pielea ta / Ați stat in soare pana v-ați pârlit / Noroc că nu s-a topit plasticul din ea / Ai pus fața greșită de dimineață / Auzi fata mea, are mamaie un pogon de prasit, vad ca ai corpul pregatit. Te bagi?” sunt câteva dintre miile de comentarii pe care le-a primit Loredana Chivu, după ce s-a afișat cu trupul prăjit de soare.

NU RATA – IMAGINE ȘOCANTĂ CU LOREDANA CHIVU. BLONDINA, PLINĂ DE ARSURI PE CORP DIN CAUZA SOARELUI: „S-A TOPIT PLASTICUL ÎN TINE”

Cu cine s-a cuplat Loredana Chivu

Recent, Loredana Chivu s-a lăudat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Cu toate acestea, vedeta a infirmat faptul că bărbatul ar fi însurat și chiar a făcut declarații savuroase despre relația dintre ei.

„Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat.

Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”,a declarat Loredana Chivu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.