Văduva multimiliardarului român scoate la vânzare mașinile de colecție ale magnatului!

Publicat: 12/12/2019 | 22:28

Fiicele vitrege s-au opus, dar a obținut acordul instanței. Dana Rodica, văduva multimiliardarului român Dinu Patriciu, scoate la vânzare mașinile de colecție ale magnatului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră.

Dinu Patriciu a decedat, în 2014, la Londra, din cauza unei boli necruțătoare. Ulterior, între văduva miliardarului – Dana Rodica –  și fiicele din prima căsătorie a regretatului om de afaceri, Ana și Maria, alături de mama lor, Sabina, a izbucnit un război, iar dosarul a ajuns la Judecătoria Buftea.

(Citește și: MOȘTENITOAREA MILIARDARULUI DINU PATRICIU A APĂRUT ÎN ORAȘ CU UN S COUPE ȚIPLĂ DE 150.000 €! )

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dana Rodica Patriciu a solicitat în instanță să primească acordul să vândă două mașini de colecție care au aparținut cunoscutului businessman. Banii urmau să fie utilizați pentru stingerea unei datorii la bancă.

Miza: două mașini de lux!

Morgan-ul a fost obtinut de Dana Patriciu in urma partajului
Morgan-ul a fost obținut de Dana Patriciu în urma partajului

Fetele din prima căsătorie a lui Dinu Patriciu și mama lor nu au fost de acord. Si, logic, a urmat un litigiu în instanță. Iar văduva afaceristului a primit câștig de cauză.

Autorizează vânzarea bunurilor aflate în sechestru judiciar, respectiv autoturismul marca Mercedes Benz SL 500 Cabrio, înmatriculat sub nr. B-&&-RDP, şi autoturismul marca Morgan Aero 8 Cabrio Supersport, înmatriculat sub nr. B-&&&-DRP, conform celei mai bune oferte primite în urma publicării anunţurilor de vânzare pe site-urile de specialitate, urmând ca sumele obţinute din vânzare să fie utilizate, în totalitate, în scopul achitării datoriilor comune reprezentate de sumele datorate în dosarul de executare nr.2142/2013 aflat pe rolul BEJA Aequitas”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Buftea.

(VEZI AICI: MOȘTENITOAREA MILIARDARULUI A RUPT RINGUL LA BREEZE. SURPRIZA A APĂRUT LA NOTA DE PLATĂ, CÂND…)

O sentință cu care Ana, Maria și Sabina, fiicele, respectiv prima soție a lui Dinu Patriciu, nu sunt deloc de acord. Concluzia este că Dana Rodica, văduva regretatului miliardar, a obținut o victorie deloc de neglijat. Iar faptul că are dreptul să vândă respectivele mașini de lux o va ajuta să scape de datorii.

Ambele valorează 400.000 de euro!

Cele două mașini pe care s-a luptat Dana Patriciu să le vândă sunt extrem de valoroase și au o istorie interesantă. În 2010, Dinu Patriciu devenea primul proprietar al unui automobil Morgan Aero 8 pe care dădea 250.000 de euro. În lume s-au produs doar 200 de exemplare din acest model.

Celălalt automobil, un Mercedes-Benz SL 500, valorează peste 150.000 de euro, și i l-a cedat Dinu Patriciu fostei sale soții, după divorț, pe motiv că ”poate se apucă vreodată de curse”.

(NU RATA: BANCA ”REVENDICĂ” CEA MAI MARE MOȘTENIRE LĂSATĂ DE UN ROMÂN!)

Dinu Patriciu, un afacerist de succes

Dinu Patriciu a fost unul dintre puținii miliardari ai României

Dinu Patriciu s-a născut în 3 august 1950, la Bucureşti şi a avut afaceri în domeniul petrolier, bancar şi imobiliar. În anul 1990, Dinu Patriciu a devenit membru fondator al PNL. În legislatura 1990-1992, a fost ales ca deputat de Timiş pe listele PNL. A făcut parte din Comisia pentru administraţie centrală şi locală, amenajarea teritoriului şi urbanism şi din Comisia pentru echilibru ecologic şi protecţia mediului.

În legislatura 1992-1996, Dinu Patriciu a fost ales deputat de Dâmboviţa pe listele Convenţiei Democrate Române. A fost lider al Grupului parlamentar al Partidului Liberal 1993 şi al Partidului Alianţei Civice (octombrie 1992 – decembrie 1994) şi a făcut parte din Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic (până în noiembrie 1995) şi din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci (din noiembrie 1995).

(VEZI AICI: FIUL VITREG AL LUI DINU PATRICIU, NUNTĂ PE MALUL LACULUI. ŞI-A DUS MIREASA LA ALTAR CU ELICOPTERUL!)

În 1996, Patriciu a candidat la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, ca reprezentant al PL ’93. Dinu Patriciu a fost deputat şi în legislatura 2000-2004, fiind ales ca reprezentant al PNL. A făcut parte din Comisia pentru industrii şi servicii până la data de 18 iunie 2003, când a demisionat din calitatea de membru al Parlamentului României. Dinu Patriciu s-a retras în anul 2003 din Parlament şi din viaţa politică activă pentru a se putea dedica afacerilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)