Văduva multi-milionară s-a anturat cu Pepe și ”rupe” cluburile!

Publicat: 20/06/2021 | 23:42

Ioana, nimeni alta decât văduva cunoscutului miliardar ucis de tren în urmă cu opt ani, s-a remarcat, de curând, într-un club, alături de Pepe și de noua iubită a cântărețului. Femeia, trecută de prima tinerețe, știe că viața-i scurtă, așa că nu se dă la o parte când vine vorba de petreceri. CANCAN.RO vă prezintă îmaginile spectaculoase, în exclusivitate.

Ca un trăsnet cădea vestea în urmă cu opt ani: Nae Nicolae, supranumit Regele imobiliarelor, murea într-un teribil accident, la Petricani, unde  nu a avut răbdare, a forțat bariera iar trenul l-a lovit în plin. Ioana, femeia care rămânea fără stâlpul familiei, a avut o perioadă grea, apoi s-a lovit și de câteva procese legate de avere și de datorii. Timpul le-a așezat, însă, pe toate.

Ioana, văduva miliardarului Nae Nicolae, îi privește admirativ pe Pepe și pe iubita lui, Yasmina

Văduva lui Nae Nicolae, petrecere alături de Pepe și Yasmina

Încet, dar sigur, femeia și-a revenit și a început să trăiască, din nou. Nu a ratat petreceri sau escapade la mare, iar zilele trecute s-a anturat la masa chiar cu Pepe, artistul fiind alături de noua lui iubită, Yasmina, pe care nu a mai putut s-o ascundă și și-a oficializat, astfel, relația. Ioana a stat la masa cu celebrul cântăreț și amicii lui, între care vărul Alexandru și soția, într-un club de pe ”Barbu Văcărescu”. Plin a fost acolo, lume bună și pusă pe chef. Așa că văduva multi-milionară a petrecut de nota zece, cu mâncăruri alese, băuturi fine, dar și o ”porție” bună de dans. Petrecerea s-a întins înspre miezul nopții, când oamenii au început să se retragă spre locuințele lor. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA ȘI COPIII MILIONARULUI, BUNI DE PLATĂ PENTRU BENTLEY-UL ÎN CARE AFACERISTUL ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL!)

Văduva lui Nae Nicolae făcea spectacol și vara trecută (Vezi AICI imaginile), doar că de data aceasta pe litoral. Au fost cele mai surprinzătoare imagini, cand fosta nevastă a celui supranumit Regele imobiliarelor răvășea plaja milionarilor din Mamaia. Iar pentru un bronz uniform, Ioana Nae a renunțat la sutien, chiar în fața copiilor ei. Într-un costum sexy din două piese, cu model animal print, care-i punea în evidență formele generoase, dar și tatuajele sexy, Ioana Nae a făcut furori pe plaja milionarilor. Și-a dezgolit bustul gigantic și l-a lăsat mângâiat soare. Momentul a fost tare apreciat de majoritatea masculilor care se aflau prin zonă.

Ioana, văduva ”Regelui Imobiliarelor”, își verifică telefonul

Tragedia de la Petricani! Nae Nicolae, izbit de tren între bariere

Miliardarul circula pe Șoseaua Petricani, dinspre Pipera spre București. Se grăbea, așa că a vrut să treacă printre barierele care tocmai coborâseră, depășind coloana de mașini. Exact atunci a venit trenul. Impactul a fost nimicitor. Limuzina a fost târâtă de locomotivă aproximativ 300 de metri, iar Nae Nicolae a fost aruncat pe câmp și a murit pe loc. Mecanicul avea să declare că l-a observat de la aproximativ 300 de metri că vrea să treacă și a început frânarea. Era prea târziu. “Probabil nu a observat trenul. Nu a încercat să frâneze, a continuat mersul, probabil că se grăbea. Nu a premediat deloc săracul, se grăbea probabil să treacă, nu să moară”, avea să spună mecanicul locomotivei. (NU RATA: AM GĂSIT-O PE VĂDUVA CARE A MOȘTENIT UNA DINTRE CELE MAI MARI AVERI!)

Nae Niculae a fost condus pe ultimul drum de câteva sute de persoane. Numai la parastas au fost în jur de 800, fiind organizate 150 de mese, iar 30 de ospătari au fost angajați să se ocupe de aranjarea lor. Coloana sonoră a filmului Nașul, interpretată de o orchestră impresionantă, a întâmpinat sicriul pe stadionul din Ștefănești.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.