Văduva lui Dani Vicol, declarații șocante despre Mario Iorgulescu: “Vreau să sufere! Să se târască în faţa copilului meu, rămas fără tată”

Publicat: 30/12/2019 | 13:40

Văduva lui Dani Vicol a acceptat să ofere un interviu, având în vedere că sărbătorile acestea de iarnă sunt primele fără bărbatul iubit și, totodată, tatăl copilului ei. Patricia Esmeralda a făcut declarații șocante despre Mario Iorgulescu și nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru; la începutul acestei luni, ea și-a strigat din nou durerea care își sfâșie sufletul încontinuu.

Citește și: Decizie de ultimă oră. Mario Iorgulescu este chemat de urgență în țară

Văduva lui Dani Vicol, declarații șocante despre Mario Iorgulescu

Fosta logodnică a lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, își dorește din tot sufletul ca acesta să plătească un preț scump pentru viața pe care a luat-o. Tânăra vrea ca fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să stea față în față cu copilul pe care l-a lăsat orfan de tată.

“Ultimele trei luni? Au devenit zile şi nopţi îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic… La început, mă gândeam că moare şi el (n.r.: Mario Iorgulescu)… Şi asta îmi doream. Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit şi gata, nu mai ştii nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal.

Vreau cu ajutorul celor care se ocupă de acest caz să ajungem într-un punct în care Mario Iorgulescu să-şi primească pedeapsa care trebuie. Eu, în momentul de faţă, din cauza lui Mario Iorgulescu sufăr, nu sufăr degeaba. Vicol n-a murit pur şi simplu… Mi-aş dori de Crăciun ca Vicol să vină înapoi acasă. Să-şi vadă copilul cât a crescut, să-şi vadă familia…Să fie totul cum a fost….Mi-aş dori ca Mario Iorgulescu să plătească, să fie aici prezent, să-şi ia pedeapsa pe care o merită faţă de greşeala pe care a făcut-o faţă de mine, faţă de familia mea.

Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui… I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, aşa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic şi să realizeze că nu mai are tată din cauza lui… Asta aş vrea… Să-i văd reacţia. Preferam să stea Vicol 15 ani în puşcărie…Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit (n.r.: Mario Iorgulescu), să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un cipil fără tată, un copil orfan”, a declarat văduva lui Dani Vicol, relatează adevarul.ro.

Mario Iorgulescu, tratat într-una dintre cele mai bune clinici private din Europa

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia și este renumită pentru condițiile pe care le oferă pentru servicii, dar și pentru numele celebrităților care s-au tratat aici. Printre aceștia se numără Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operații din cauza unei insuficiente cardiace în urmă cu trei ani.

Acest spital privat în care este internat în prezent Mario Iorgulescu oferă și cazare pentru însoțitorii pacienților. Câteva hoteluri cu același nume sunt situate în apropierea spitalului și stau la dispoziția bogaților care vor să fie alături de persoanele dragi lor; desigur… prețul este unul pe măsură!