Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit văduva lui Bogdan Gigină și ce nume ciudat are. Mama polițistului: ”O moștenire substanțială de pe urma defunctului!”

Publicat: 09/12/2019 | 15:42

Au trecut 4 ani de la moartea polițistului motociclist Bogdan Gigină, cel care asigura, alături de colegii săi, coloana oficială a ex-premierului Gabriel Oprea. Polițistul a decedat în urma unui accident de circulație, iar soția sa, după patru ani, a decis să își refacă viața.

Raluca Gigină, văduva polițistului care a murit  în timp ce conducea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, s-a căsătorit cu un coleg de birou. Au trecut 4 ani de când a rămas văduvă, iar viața merge mai departe, așa cum se spune de foarte multe oir. Raluca Gigină s-a constituit parte civilă, alături de părinții lui Bogdan Gigină, în procesul de ucidere din culpă în care sunt judecați Gabriel Oprea și administratorul societății care nu a asigurat cum trebuie marcajele pentru groapa în asfalt în care a căzut polițistul și făcut-o deja cu noul ei nume – Ciuciu. Raluca lucrează la o agenție de turism, ocupând o funcție de conducere, iar soțul ei este agent de turism.

Bogdan Gigină

Mama lui Bogdan Gigină: ”Nivelul următor”

Cu câteva săptămâni în urmă, mama lui Bogdan Gigină a transmis un mesaj extrem de acid legat de nora ei, fără însă să-i pronunțe numele. ‘”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență! Doar până se va termina punguța apoi… Nivelul următor”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.