A vrut să nu accepte, în scris, vaccinul Pfizer, dar i-a ieșit cu totul altceva: „Refuz va@%& faizăr”. FOTO

Publicat: 14/04/2021 | 16:31

Campania de vaccinare anti-COVID-19, începută anul trecut, în luna decembrie a anului trecut, a fost și este contestată în continuare la noi în țară și nu numai.

Românii au diverse motive de a refuza imunizarea sau unul dintre cele trei seruri pe care le are acum la dispoziție, adică Pfizer, Moderna și Astra Zeneca.

Userul Reddit Johnnyjohn22 a publicat o imagine care arată o parte din documentul care atestă să un pacient a refuzat să fie vaccinat.

Semnatarul documentul a vrut să scrie că refuză să fie imunizat cu serul Pfizer, dar i-a ieșit cum totul altceva. Așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos, pe hârtie scrie „Refuz vagin faizăr”.

Imaginea a apărut pe Reddit

Câte persoane s-au vaccinat

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 13 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea: