Vaccinul anti-COVID-19 stârnește din nou controverse. Un medic american a murit la două săptămâni de la vaccinare

Publicat: 08/01/2021 | 15:06

Vaccinarea anti-COVID-19 stârnește din nou controverse. Un medic american a murit la două săptămâni de când s-a vaccinat împotriva virusului din Wuhan. 

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, doctorul Gregory Michael, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami, a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti Covid-19. Presa informează că acesta s-a prezentat la Urgențe cu o afecțiune rară caracterizată prin scăderea numărului de trombocite sau plachete sanguine sub limita inferioară normală.

Ce reacție au avut oficialii Pfizer, după decesul medicului american

În urma celor întâmplate, oficialii Pfizer susțin că a fost deschisă o anchetă pentru a vedea în ce măsură această afecțiune este legată de vaccinul împotriva coronavirusului și dacă moartea medicului este legată de vaccinarea acestuia, notează click.ro.

Oficiali din cadrul Pfizer au declarat pentru NBC Miami că au aflat de investigaţia deschisă în acest caz şi că „avem şi noi o investigaţie în curs”.

Ce spune Dan Bittman despre vaccinare

Dan Bittman a lansat un nou atac dur la adresa autorităților și se a vorbit inclusiv despre vaccinarea anti-covid-19. Artistul a punctat mai multe aspecte legate de Raed Arafat.

Dan Bittman a abordat din nou situația epidemiologică de la noi din țară și a vorbit deschis și despre vaccinarea anti-covid-19, dar și despre Raed Arafat. Artistul s-a arătat deranjat de faptul că în programul de Revelion de la TVR 1 a fost criticat de mai multe persoane.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.