Vacanţă de 5 stele pentru Dorian Popa şi iubita lui, în Dubai

Publicat: 12/01/2020 | 12:37

Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif s-au bucurat de o vacanță de lux, în însoritul Dubai. După o perioadă aglomerată, cei doi au hotărât că merită o pauză așa că au plecat pe meleaguri mai înorite, ca mai toate vedetele.

Pentru artiști sărbătorile de iarnă aduc multă muncă și stres. Toți au concerete și nu apucă să se bucure de ele. Așa a fost și cazul lui Dorian, care după atâtea concerte a hotărât că merită o pauză, așa că și-a luat iubita și au plecat în Dubai. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ȘI-A CONSTRUIT UN BLOC! CUM ARATĂ CASA DE 300.000 DE EURO A CÂNTĂREȚULUI)

Vacanța de lux, în Dubai a venit ca un cadou pentru iubita lui, care pe 8 ianuarie și-a aniversat ziua de naștere. Așa că de pe 6 ianuarie, cei doi au renunțat la hainele groase și au plecat.

Ne-am cazat la un resort de cinci stele plus, unde am aflat că lucrează şi câţiva români. Pe 7 ianuarie, după micul dejun, ne-am bălăcit puţin la piscină, apoi am plecat la mall, pentru cumpărături. Spre seară, am vizitat celebrul Burj Kalifa, unde am urcat la etajul 148 şi am avut parte de o privelişte superbă. De la acel etaj, oraşul luminat părea ceva extraordinar. Nu vezi des aşa ceva în viaţa asta. Apoi am coborât şi am vizitat fântânile cântătoare, iar ziua noastră s-a terminat în superba cameră de hotel”, a declarat Dorian Popa pentru Click!

Răsfăț de ziua iubitei

Pentru a celebra ziua iubite lui, Dorian  a vurt să creeze un moment special, așa ca a dus-o la Dubai Marina să se dea cu tiroliana, de la o înălțime de 170 m. Claudia deși a apreciat gestul, nu a putut să își învingă frica de înălțime, așa că a spus pas provocării și s-a mulțumit doar să îl vadă pe Dorian. (VEZI ȘI: DORIAN POPA, PAGUBĂ DE PROPORȚII ȘI GHINION ÎN URMĂTORII ANI. CE-A PĂȚIT VEDETA)

“Am alunecat cu 80 km pe oră, iar senzaţia a fost incredibilă. Din păcate, Babs nu a vrut să facă aşa ceva, însă eu m-am dat pentru că era un vis mai vechi. Văzusem la colegul şi prietenul meu Liviu Teodorescu în urmă cu ceva timp, când a fost şi el aici”, a povestit Dorian.

Dacă tiroliana nu a fost pe gustul Claudiei, Dorian a dus-o pe aceasta la Dubai Camel Race Club, unde au participat la curse de cămile. Răsfățul nu s-a oprit aici, seara au mers la un restuarant al unui chef celebru, unde au mâncat o mulțime de specialități delicioase. Aventura de șase zile a continuat cu o expediție în deșert și un hotel superb de acolo.