Prințul Harry se mută cu soacra! A cumpărat casa cu 13 milioane de dolari și…

Publicat: 04/05/2020 | 11:56

Prințul Harry va locui, cât de curând, alături de soacra lui! El și Meghan Markle au decis să cumpere o casă, de fapt, un adevărat conac, pentru care vor plăti 13 milioane de dolari, situată în Pacific Palisades, Los Angeles. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL LUI MEGHAN MARKLE DE PRINȚUL HARRY. VESTEA CARE A ZDRUNCINAT DIN TEMELII CASA REGALĂ A MARII BRITANII)

Are șase dormitoare, piscină, dar și o anexă, unde va locui Doria Ragland, nimeni alta decât soacra prințului Harry. (NU RATA: „MEGHAN MARKLE A BĂGAT DIVORȚ DE PRINȚUL HARRY”. ANUNȚUL CARE A CUTREMURAT CASA REGALĂ A MARII BRITANII)

Hary și Meghan au fost surprinși de epidemia de coronavirus în Los Angeles, ei fiind în căutarea unei case pe care s-o cumpere. Apucaseră să vizioneze conacul lui Mel Gibson și, conform The Sun, ei s-au hotărât asupta locuinței producătorului ”Fast and Furious”, Steve Chasman. Suma de achiziție, 13 milioane de dolari.

AFLĂ ȘI: PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN AU SPUS ADIO! AU TRANSMIS UN ULTIM MESAJ: “S-AR PUTEA SĂ NU NE MAI VEDEȚI ATÂT DE DES…”

Conacul are şase dormitoare, cinci băi, piscină, terasă şi sală de cinema, iar pe proprietate se află şi o casă de oaspeţi, în care va locui soacra prințului.

VEZI AICI: CUM A REUȘIT PRINȚUL HARRY SĂ STÂRNEASCĂ ANTIPATIA OAMENILOR? GESTUL FĂCUT I-A REVOLTAT PE MULȚI

Prinţul Harry (35 de ani) şi soţia lui, Meghan Markle (38 de ani), au anunţat la 18 ianuarie că renunţă la toate îndatoririle legate de rolul lor în casa regală britanică. La începutul lunii februarie, cei doi şi bebeluşul Archie au petrecut câteva săptămâni în Canada, apoi au ajuns în Los Angeles.