Vă mai amintiți de bătaia soră cu moartea pe care a încasat-o Cruduța? Cum s-a răzbunat ea, cu vârf și îndesat! Asta-i suma

Publicat: 14/04/2020 | 09:04

Pe când COVID-19 nu se născuse și nimeni nu bănuia că va îngrozi lumea câteva luni mai târziu, showbiz-ul se îngrozea, însă după ce Daniela Crudu era snopită în bătaie de iubitul gelos. 

Cruduța a sunat atunci la 112, speriată de moarte după ce oasele-i firave au ”trosnit” la impactul ccu pumnul gelosului iubit croat, Seco Dubravko. Iar fosta asistentă tv a ajuns chiar pe masa de operații, cu fracturi la nas, la o mână, entosră de gleznă…

TOPUL VEDETELOR PRINSE CU DEGETUL ÎN… OFSAID! PE CE LOCURI SE „BAT” ÎN CLASAMENT LORA, ANDRA, COSMINA PĂSĂRIN, ANDREEA ESCA, MARIA MARINESCU ORI … DANIELA CRUDU

Puțin mai târzior, vedeta a dat cu buretele pe tabla plină cu înscrisuri violente, asta după ce nici plângere la Poliție nu a făcut împotriva celui care a bumbăcit-o bine.

Daniela Crudu nu l-a iertat. Cum i-a plătit-o

Daniela Crudu nu a uitat, însă, spaima trasă în acea noapte de februarie și l-a ”ars” pe ”bietul” croat. Fosta asistentă de televiziune pare să își fi revenit complet, la câteva luni de la bătaia suferită. (CITEȘTE AICI: IMAGINI SENZAȚIONALE! CUM ÎNCEARCĂ DANIELA CRUDU SĂ TREACĂ PESTE TRAUMA PROVOCATĂ DE IUBITUL BĂTĂUȘ)

Daniela Crudu a apelat la medical estetician, pentru a-și remodela linia madibulară. Procedeul a fost unul non-invaziv și nu i-a lăsat cicatrici specifice. Așa că diva își trăiește, din plin, inerețea.

Rinoplastie a vrut Daniela Crudu, rinoplastie i-a oferit Seco Dubravko, adică 7.000 de euro, costul operației estetice. De fapt, prețul iertării pentru bătaia pe care i-a dat-o în luna februarie, scrie impact.ro.

CE ÎNĂLȚIME ARE, DE FAPT, DANIELA CRUDU. SPUNE CĂ ARE 1.70, DAR ADEVĂRUL E CU TOTUL ALTUL

“Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, barem să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic”, au povestit apropiații vedetei.