Va fi tătic pentru a 4-a oară! Cum a aflat Cătălin Zmărăndescu vestea: ”Nu puteai să taci?”

Publicat: 28/01/2020 | 21:21

Cătălin Zmărăndescu va fi tătic pentru a patra oară! Soția lui, Luiza, este însărcinată în trei luni. Cei doi au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu și Cove, și au dat detalii despre evenimentul din viața lor.

”Ce-o să fie?”, a întrebat Adela. ”Fată!”, a răspuns Cătălin Zmărăndescu, în timp ce soția lui nu are preferințe: ”ce-o vrea Dumnezeu!” (CITEȘTE ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ ANDI MOISESCU ÎN PAUZA DINTRE SEZOANELE ROMÂNII AU TALENT)

”Nu știm ce-o să fie, deocamdată, dar data trecută am spus fată și a fost fată! Acum simt la fel, partea este că la Matilda când am zis fată am avut imediat numele pentru ea, acum e complicat, nu găsim numele. De băiat avem numele, nu pot să spun… Începe cu V…”, a dezvăluit Cătălin.

Adela Popescu a intervenit imediat: ”Victor?” ”Nu. Ai voie din două….”, a spus Zmără. A doua încercare a fost cu noroc: ”Vladimir!” (VEZI AICI: IOANA GINGHINĂ, ADEVĂRUL DESPRE SARCINĂ ȘI PRESUPUSA RELAȚIE DUPĂ DIVORȚ: ”CÂND O SĂ AFLE ROXI…”)

”După calculele noastre sunt, cred, în trei luni. Mă simt mult mai bine decât atunci când am fost însărcinată cu Matilda! Uit mai mult…”, a spus Luiza.

Zmărăndescu, tătic pentru a 4-a oară! ”Tu ești gravidă!”

Cătălin Zmărăndescu a povestit cum a aflat că va fi tătic pentru a patra oară. ”Știi cum a fost? Într-o dimineață am văzut-o pe Matilda că plângea și zic, hai că mă duc la ele în cameră să văd ce se întâmplă. Luiza zice, bine că ai venit, că mi-e cam rău. Când am văzut cum se manifestă, m-am gândit că nu e de la mâncare. La fel se manifesta când a fost și cu Mathilda. Și îi zic, ti-e rău, da, ți-e rău, ai mâncat aseară cu poftă, da? Lasă pofta, că e cam ciudat răul ăsta la tine. Tu faci la fel cum făceai cu Matilda. Mi-a zis: Tu ești gravidă! , mi-a spus”, a dezvăluit Zmără. (NU RATA: FLORIN PIERSIC, ANUNȚ DUREROS: “PESTE 20 DE ANI, NIMENI NU-ȘI VA MAI AMINTI DE MINE!”)

”Aveam bănuieli, pentru că eu sunt o mare iubitoare de cafea… Și nu mai puteam bea cafea! Mi-am dat seama. Nu făcusem testul, l-am făcut chiar în acea zi. Voiam să fie o surpriză pentru ziua lui, pentru că pe 26 a fost”, a spus Luiza.

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii din prima căsnicie.