Uzzi de la B.U.G. Mafia a devenit tătic! ”Băiatul rău” s-a așezat, în sfârșit, la casa lui

Publicat: 06/05/2021 | 16:41

Uzzi, unul dintre cei trei membri ai trupei B.U.G. Mafia, a devenit tătic! ”Băiatul rău” s-a așezat, în sfârșit, la casa lui.

La mai bine de 20 de ani de când au apărut prima oară pe scena românească, Tataee, Uzzi și Caddy continuă să facă furori cu piesele lor. Toți s-au așezat la casele lor, iar acum a venit și rândul lui Uzzi să ”experimenteze” rolul de tătic.

Alin Demeter, pe numele său din buletin, și soția sa au ieșit la plimbare zilele trecute. Nu singuri însă, ci alături de copilul și cățelul lor. Uzzi și-a intrat în rolul de tătic și pare să fie îndrăgostit iremediabil de copilul său. Potrivit Spynews, acesta a avut grijă în permanență de minunea lui, în timp ce soția sa avea grijă de patrupedul familiei. (CITEȘTE ȘI: TATAEE DE LA BUG MAFIA, VESTE INCREDIBILĂ DIN BARCELONA. FAIMOSUL RAPPER A DEVENIT TATĂ PENTRU A PATRA OARĂ. FOTO)

Multă vreme, Uzzi a fost considerat un băiat rău, fiind perceput astfel şi din cauza apariţiilor de pe scenă. Iată, însă, că viața de familie l-a schimbat la 180 de grade! Discret atunci când vine vorba despre viața sa persoanală, artistul nu a dat din casă și abia acum s-a aflat că a devenit tătic pentru prima oară.

Uzzi și Floriana s-au căsătorit în secret

Uzzi și Floriana s-au căsători, în secret, în 2016. Pe 17 noiembrie, cei doi au mers la o primărie din Capitală și au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. După ce şi-au pus pirostriile, proaspăta „doamnă Uzzi“ a decis să se fotografieze alături de câteva prietene. (VEZI ȘI: SCANDAL ÎNTRE DELIA ȘI BUG MAFIA. ANUNȚUL FĂCUT DE CÂNTĂREAȚĂ)

La eveniment au participat doar câșiva prieteni de suflet și familiile celor doi.  Atunci când nu e pe scenă sau în studioul de întregistrare, alături de ceilalţi colegi de trupă, Uzzi şi bruneta care i-a furat inima sunt de nedespărţit. Iar, acum, fericirea lor a ajuns la cote maxime de când au devenit părinți pentru prima oară.

Floriana, după cununia civilă alături de câteva prietene