Urmăritorii Deliei au fost șocați! Toată lumea a crezut că s-a filmat în sânii goi. Imaginile care i-au păcălit pe internauți

Publicat: 01/01/2021 | 16:38

Delia a reușit să își surprindă fanii din mediul online. Toată lumea a crezut că s-a filmat în sânii goi, însă o privire mai atentă a lămurit totul.

Cu câteva ore înainte de a trece în noul an, Delia a reușit să încingă internetul cu o iluzie optică. Vedeta s-a filmat în timp ce dansa, iar outfit-ul ales i-a indus în eroare pe fani. Cântăreața a purtat o bustieră nude, care a creat impresia că este de fapt dezbrăcată. (CITEȘTE ȘI: DELIA MATACHE, MĂRTURISIRI NEAȘTEPTATE DESPRE SARCINĂ. CU CINE I-AR PLĂCEA SĂ SEMENE COPILUL EI)

Internauții au crezut că nu vă bine atunci când au privit imaginile. Pentru câteva secunde toată lumea a crezut că artista a renunțat la orice urmă de inhibiției și s-a afișat în nurii goi. Însă la o privire mai atentă fanii au înțeles despre ce este vorbă și că au fost păcăliți de o iluzie optică.

 

Delia, distracție de zile mari în seara de Revelion

După ce a terminat dansul din oglindă, cu care i-a pus pe jar pe fani, Delia s-a pregătit pentru petrecerea de Revelion. Artista a marcat trecerea în noul an alături de câțiva prieteni. De la petrecere nu au lipsit mâncarea tradițională și muzica bună. (VEZI ȘI: GURMANDĂ DECLARATĂ, DELIA S-A POZAT ÎN COSTUM DE BAIE. A LUAT SAU NU PROPORȚII JURATA DE LA IUMOR?)

Cei prezenți, printre care și Speak, s-au distrat, au dansat și au lăsat în urmă anul greu ce a trecut.  Atmosfera a fost una incendiară, iar petrecerea a ținut până dimineață.