Urmărire ca în filme, în Capitală! Un bărbat fără permis a fost oprit în trafic cu focuri de armă

Publicat: 19/02/2020 | 11:06

Un bărbat de 33 de ani din Ilfov a fost urmărit de poliție în noaptea de marți spre miercuri într-o întrecere ca-n filme. Tânărul a fost orpit de polițiști abia după ce aceștia au tras câteva focuri de armă în verticală. Șoferul haotic a fost prins aproape de Autostrada Soarelui, iar polițiștii au descoperit atunci că nu avea permis.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au încercat să oprească noaptea trecută soșferul de 33 de ani pe o stradă din Capitală, însă acesta nu a vrut să oprească și a accelerat în viteză. De aici, până la o urmărire în toată regula nu a fost decât un pas. Polițiștii au mers după el pe bulevardele Calea Văcărești, Șoseaua Mihai Bravu, pe Bulevardul Camil Ressu, până la intersecția cu Bulevardul Liviu Rebreanu, unde agenții au reușit să-l depășească pe șoferul teribilist, însă în zadar, pentru că după ce unul dintre polițiști a coborât din mașină să-l imobilizeze, bărbatul de 33 de ani a demarat și a lovit autospeciala, reușind și de această dată să scape.

Într-un final, mașina a fost oprită la intrare pe Autostrada Soarelui, după ce agenții au recurs la pistolul din dotare. Tânărul a oprit autoturismul și a fost imboliziat și dus la Sediul Brigăzii Rutiere. Bărbatul era singur în mașină la momentul acela. Acesta va fi cercetat pentru conducere unui autovehicul pe drumurile publice, fără un permis de conducere.