Urmărește AZI la 17:00, live online SuperLive Show, cea mai nouă emisiune de sport! Te așteaptă Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea

Publicat: 05/06/2020 | 15:13

Urmărește AZI la 17:00, live online SuperLive Show, cea mai nouă emisiune de sport! Te așteaptă Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea, un reportaj despre baschetul 3×3 și o întrecere surpriză!

La vremuri noi, Superbet a pariat pe un format nou și a câștigat. SuperLive Show s-a născut din ideea de a avea un canal propriu, pe care să vă prezentăm cele mai importante lucruri din sport, analizele unor specialiști cu mare experiență, dar și surprize generate de interacțiunea cu cei care ne urmăresc. Super-comunitatea inițiată a crescut de la ediție la ediție, iar azi, de la ora 17:00, ne pregătim pentru runda a 4-a.

Intră de la ora 17:00 pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube ale Superbet și urmărește o nouă ediție din SuperLive Show! Pariază apoi informat la cea mai tare casă de pariuri sportive din România!

Emisiunea de azi se anunță un periplu prin mai multe sporturi. Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea, ambasadori Superbet, vor comenta despre ce se întâmplă în acest moment în fotbal. Vom afla ce cred cei doi despre ce s-a jucat până acum în Germania, dar și în campionatele unde avem români. Jurnalistul Vali Moraru ne va face o prefață la restartul Ligii 1, care va avea loc pe 13 iunie, dar va aduce și ultimele noutăți în materie de ce se întâmplă în Portugalia, unde la redebut au pierdut surprinzător atât FC Porto, cât și Benfica.

Duelul inedit dintre baschetbalistul lui CSM Oradea, Bobe Nicolescu, și ciclistul BikeXpert, Alex Stancu, va fi un alt punct important al ediției cu numărul 4. Cei doi vor încerca să dea cât mai multe răspunsuri la cele 5 întrebări puse fiecăruia despre sportul celuilalt. De acest quiz încrucișat vor beneficia consistent și cei care vor urmări emisiunea și îl vor indica pe câștigător.

Apoi, gazdele Lucian Lipovan și Dan Filoti vor dezbate alături de invitați cele mai tari bilete câștigate la Superbet săptămâna trecută și vor simula un bilet pentru weekendul incendiar care se anunță în fotbal.

Deschide cont online la Superbet, inspiră-te din ponturile specialiștilor noștri și pariază pe meciurile de fotbal care au repopulat oferta!

Nu în ultimul rând, atât pe pagina de Facebook a Superbet, cât și pe canalul de Youtube al celei mai iubite case de pariuri sportive din România va rula un video-reportaj despre baschetul 3×3, sport recent devenit olimpic. Superbet a pus masiv umărul la calificarea naționalei de fete la JO Tokio 2020, amânate pentru 2021, alte câteva etape din sezonul de 3×3 fiind sponsorizate și purtându-ne numele pe parcursul sezonului precedent.

Urmărește emisiunea pe Facebook AICI sau pe canalul de Youtube AICI!

Motive fără număr pentru ca de la ora 17:00 să vă luați tableta, telefonul sau laptopul și să stați cu ochii pe SuperLive Show, ediția a 4-a.

#VinoOnline!    #PariemPeBine