Ups! Vedetele, cu sânii la vedere!

Publicat: 19/06/2021 | 23:50

Cu busturi mai mici sau mai mari, reprezentantele sexului frumos le-au oferit celor din jur imagini pe care, cu siguranță, nu le vor uita prea curând. CANCAN.RO a făcut retrospectiva ultimelor veri și vă prezintă un inedit Top 30 sexy-vedete care, cu voia sau fără voia lor, și-au arătat nurii în toată splendoarea lor.

Fie că au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust natural impozant ori ceva mai mic, fie că au trecut pragul medicului estetician pentru a avea un decolteu generos, vedetele noastre și-au afișat cu mândrie ”bijuteriile” la plajă. (NU RATA ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE „PRINSE” ÎN „BUZA” MĂRII SAU PE MARGINEA PISCINEI)

Costumele formate din două piese sau o singură piesă, cele minuscule, colorate sau cu buline, mulate sau transparente… toate au pus în evidență formele fără cusur ale ”zânelor” din showbiz-ul românesc, doar că… la un moment dat, costumele de baie le-au jucat feste divelor exact când acestea se așteptau mai puțin, iar sânii jucăuși au apărut ”la vedere”. Ochiul vigilent al paparazzilor CANCAN.RO a fost însă pe fază! Așa că am decis să trecem în revistă cele mai năucitoare ipostaze în care au fost surprinse sexy-vedetele din România.

Roxana Nemeș, bust impozant și… natural

În timp ce unele vedete au trecut pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust mai generos, altele au fost mai norocoase și se pot lăuda cu sâni naturali impozanți.

Printre acestea, se numără și Roxana Nemeș, care… fără doar și poate nu putea să lipsească din topul nostru. Fosta concurentă de la ”Survivor România” a optat pentru un costum de baie, format din două piese, iar în momentul în care s-a aplecat să se răcorească în valurile mării… masculii au avut nevoie de asistență medicală! (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ)

Roxana Nemeș, bust impozant și… natural

Iar din topul fabulos nu lipsesc Delia, Anamaria Prodan, Bianca Drăgușanu, Andreea Bănică, Loredana Chivu ori Margherita de la Clejani . GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete în costume de baie minuscule, în timp ce cu sau fără voia lor… și-au arătat nurii în toată splenddoarea lor.