TOP 50 – Gafe vestimentare ale vedetelor din România. Și-au arătat intimitățile din greșeală

Publicat: 04/01/2020 | 02:00

Vedetele depun adesea eforturi uriașe pentru a apărea impecabil în public, din punct de vedere al vestimentației. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Cele mai multe preferă serviciile profesioniste ale unor consilieri renumiți în ceea ce privește stilul vestimentar, dorind să fie mereu în trend și să nu apară la categoria ”Așa nu”. Sunt investite sume exorbitante în haine și accesorii de lux, starurile calcă pragul unor renumite case de modă, apar inerente puseuri de invidie și nelipsitele bârfe de culise. Numai că surprizele se țin lanț. Nu totul constă într-o vestimentație bine aleasă sau scumpă, indiferent dacă îmbracă un trup de zeiță sau unul la care mai trebuie lucrat pe ici, pe colo. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă un senzațional TOP al gafelor vestimentare, vedetele în cauză fiind trădate ”la minut” și apărând în ipostaze pe care nu le-ar fi anticipat. (CITEȘTE ȘI: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Firește, frumusețile lumii mondene doresc, mai mereu, să iasă în evidență, să strălucească, să ”ia ochii” și să devină laitmotivul unor articole laudative și al unor galerii foto incitante.  (10 motive sa alegi videochat) Chiar și atunci când sunt pe stradă, departe de lumina reflectoarelor. Numai că, din când în când, drumul de la dorință la realitate se dovedește a fi mai mult mai lung decât ar fi presupus cineva. Cele mai urmărite vedete ale României ”au comis-o” de multe ori și, chiar dacă se spune că timpul estompează amintirile neplăcute, fanii nu uită niciodată și rememorează, zâmbind, respectivele momente. Bombe sexy sau nu, doritele femei din showbiz sunt, adesea, victimele unor „defecțiuni vestimentare”, pe scenă sau la evenimente importante, iar fotografii nu pot rata astfel de momente… delicate.

Ne-au arătat și ce nu doreau să arate

Ca de fiecare dată, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază. Pe scenă, pe stradă sau la evenimente mondene, vedetele au reușit să se dea ”în spectacol”, arătând celor din jur… tot ce au în dotare. (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)
Mihaela Rădulescu, Andreea Bălan, Lili Sandu sau Andreea Marin, descoperindu-se fără să vrea în fața aparatului de fotografiat. Raluca Sandu, Andreea Antonescu, Eva Kent, Loredana Groza sau Elena Mandinga, ”trădate”, la rândul lor, de o vestimentație… jucăușă. Și acestea sunt doar câteva exemple care trezesc curiozitatea. Accesați printr-un singur click o GALERIE FOTO incendiară, fiecare fotografie dezvăluind exact ceea ce vedeta respectivă nu ar fi dorit să arate niciodată în public. (VEZI ȘI AICI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)