Ups! Dani Oțil și-a fotografiat iubita dezbrăcată în cadă, în timp ce făcea baie, și a urcat poza, din greșeală, pe Instagram. Reacția Danielei Crudu

Publicat: 05/01/2020 | 14:27

Le ”comite” și Dani Oțil, mai ales atunci când este vorba despre pasiunea vieții sale. Nu, nu ne referim la moatoare, ci la frumoasa Gabriela Prisăcariu – Miss Funduleț -, cea care a apărut pe Instagramul lui Dani în timp ce răsfoiește o revistă. 

Spre dezamăgirea fanilor, frumoasa Gabriela este întoarsă cu spatele, astfel că doar se poate ”ghici” ceva mai mult. Însă fotografia a fost apreciată la superlativ, fiindcă Dani Oțil nu oferă, niciodată, astfel de… imagini care accelerează pulsul. E posibil ca imaginea să fi fost urcată din greșeală, au spus unii dintre vizitatorii paginii, așteptându-se ca aceasta să dispară, numai că nu s-a întâmplat așa ceva. Dani a rămas ”ferm” pe poziție.

Printre cei care au vizualizat imaginea cu senzuala Gabriela s-a numărat și Daniela Crudu. Iar reacția acesteia a constat într-un… mare ”Like”. Semn că tot ceea ce este frumos nu-i place numai lui Dumnezeu, ci și… Danielei.

O imagine care face… mai mult decât o mie de cuvinte, nu?

”cred ca nu o să mă fac de râs”

Relația fierbinte – până la incandescență – dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Acum nu se mai ascund de nimeni, mai ales când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un… mare secret monden.

Dani Oțil a vorbit, surprinzător, despre căsătorie, dar și – spre surpriza fanilor săi – despre venirea pe lume a unui… copil. ”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.