Ups! Cu ce bărbat a fost fotografiată Carmen de la Sălciua imediat după ce Culiță Sterp a anunțat despărțirea

Publicat: 20/12/2019 | 10:52

Ups! Nu e trucaj realizat în Photoshop. Carmen de la Sălciua a fost fotografiată în compania unui bărbat cunoscut la scurt timp după ce Culiță Sterp a anunțat despărțirea prin intermediul unui live, făcut pe o rețea de socializare. Artista a avut puterea să schițeze un zâmbet când a fost imortalizat momentul.

Citește și: Carmen de la Sălciua confirmă! Se pregătește să devină mamă. A ales și numele copilului!

Cu ce bărbat a fost fotografiată Carmen de la Sălciua, după ce Culiță Sterp a anunțat despărțirea

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis din nou să meargă pe drumuri separate în viață… Și, potrivit psihologilor, despărțirile în prag de sărbători sunt cele mai dureroase. Toate sentimentele și trăirile negative sunt accentuate. Îndrăgita cântăreață încearcă să se mențină tot timpul ocupată, așa că ieri, ea a mers la sală, unde a lucrat din greu la aparate. În timpul unei pauze, vedeta și-a făcut un selfie cu antrenorul de fitness și a făcut publică imaginea, punând la descriere mesajul: “Training (n.r.: Antrenament)????”.

Printre numeroasele complimente, fosta soție a lui Culiță Sterp a fost întrebată dacă bărbatul cunoscut în Alba Iulia este noul ei iubit. Deocamdată, Carmen de la Sălciua nici nu a infirmat, nici nu a confirmat acest zvon.

Carmen de la Sălciua, selfie alături de un antrenor de fitness cunoscut din Alba Iulia © Instagram
Carmen de la Sălciua, selfie alături de un antrenor de fitness cunoscut din Alba Iulia © Instagram

Citește și: Culiță Sterp, în doliu înainte de sărbătorile de iarnă. Declarațiile emoționante ale cântărețului: “E o zi tristă, socrul a murit…”

 

“Așa se menține un corp frumos! ????????????????”, “Ești superbă ❤❤❤ Dar cu el l-ai înlocuit pe Culiță?… că așa vorbește lumea pe la televizor, că l-ai părăsit pe Culiță iar. Păcat, erați o pereche foarte frumoasă”, “Esti superbă, iubita mea ❤️❤️❤️❤️????????????????” sunt trei dintre comentariile pe care le-a strâns.