Unul dintre prezentatorii de la Antenă, confirmat pozitiv cu COVID-19. Decizia incredibilă luată de șefii trustului Intact

Publicat: 18/06/2020 | 15:35

Unul dintre prezentatorii de la Antene a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar rudele, apropiații și colegii speră că va ieși victorios în urma războiului cu dușmanul invizibil. Șefii trustului Intact au luat o decizie incredibilă după ce Ozana Barabancea, dar și Marcel Pavel au fost diagnosticați cu boala mortală din China.

Citește și: Andreea Bălan a aflat rezultatul testului pentru coronavirus, după ce Ozana Barabancea și Marcel Pavel s-au infectat cu boala rară din China

Andrei Ștefănescu, confirmat pozitiv cu COVID-19

Andrei Ștefănescu, unul dintre prezentatorii de la Antena Stars, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, relatează publicația Gândul. El moderează emisiunea “Showbiz Report” împreună cu Majda Aboulumosha, dar se numără și printre concurenții noului sezon de la “Te cunosc de undeva”. În trecut, cântărețul a mai participat la show-ul difuzat la Antena 1 împreună cu bunul său prieten, Liviu Vârciu.

Potrivit sursei citată mai sus, Andrei Ștefănescu și-ar fi făcut testul pentru coronavirus în urmă cu trei zile, iar ieri seară, pe 17 iunie, a venit rezultatul pozitiv. Carismaticul artist este asimptomatic, motiv pentru care nu a bănuit nimic până acum… când a aflat că Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. În prezent, moderatorul emisiunii “Showbiz Report” șteaptă rezultatul celui de-al doilea test pentru boala mortală din China. Cântărețul are un fiu cu frumoasa lui soție, Antonia – Ayan a împlinit 3 ani pe 25 februarie.

Nu rata: Ce mesaj a postat Ozana Barabancea pe Facebook înainte să afle că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus

Oficialii trustului Intact le-au interzis vedetelor să facă declarații despre îmbolnăvirile cu noul coronavirus

Șefii trustului Intact au decis ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au intrat în contact, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor sta în carantină 14 zile, au declarat surse din Antena Grup pentru Libertatea. Mai mult, se pare că vedetele participante au fost sunate încă de ieri și li s-a amintit că sunt sub contract cu Antena 1 și că nu au voie să facă declarații altor publicații, cu atât mai mult legat de desfășurarea ultimelor evenimente.