Unul dintre liderii clanului Corduneanu a fost reținut! A cerut taxă de protecție în monedă virtuală

Publicat: 30/12/2020 | 18:43

Unul dintre liderii clanului Corduneanu a fost reținut de către autorități după ce a cerut taxă de protecție în monedă virtuală, de o la o tânără ce făcea videochat. Bogdan Corduneanu a fost ridicat de mascați după ce a intervenit între un conflict într-un două tinere ce făceau videochat.

Potrivit newsweek.ro, Bogdan Corduneanu, în vârstă de 37 de ani, a fost reţinut după ce i-a cerut taxă de protecție în monedă virtuală unui tânăr de 21 de ani a cărei prietenă practica activitatea de videochat. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME PENTRU CLANUL CORDUNEANU. BOGDĂNEL, RIDICAT DE MASCAȚI DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ FACĂ PACE ÎNTRE DOUĂ VIDEOCHATISTE)

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbaţi de 37, respectiv 21 de ani, ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală. Poliţiştii l-au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Taxă de protecție în monedă virtuală

Se pare că Bogdan Corduneanua fost implicat într-un conflict între două tinere care practicau videchat. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru BZI.ro că totul a pornit de la două tinere care s-au apucat să facă videochat împreună, cu acordul iubiților lor. (VEZI ȘI: COSTEL CORDUNEANU ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA NEVASTĂ! VREA ÎMPĂRȚIREA AVERII)

După o perioadă, una dintre cele două fete a renunțat la colaborare și a început să facă videochat pe cont propriu. Însă acest lucru nu a trecut neobservat de prietenul fetei care a rămas fără parteneră. Acesta a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut fostului partener să-i plătească câteva mii de euro, în monedă virtuală, iar pentru a se asiguta că primește banii, tânărul care a ajuns în arest, a apelat la Bogdan Corduneanu.