Unul dintre cei mai sexy-actori din România s-a logodit în secret cu ”fosta” lui Tudor Chirilă?!

Publicat: 26/12/2019 | 22:31

Frumușel, sexy, talentat, acum zece ani era dorit de toate doamnele și domnișoarele pentru că avea roluri principale în telenovelele anilor 2009 și 2010 de la Acasă TV. Este vorba despre actorul Bogdan Albulescu, care, deși nu mai este la prima tinerețe, împlinind anul acesta 41 de ani, a rămas la fel de carismatic și cuceritor. Ei bine, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă oferă cele noi detalii din viața celui care a frânt inimile atâtor femei cu rolurile sale din „Regina” și „Aniela”. (VEZI AICI: CE A FĂCUT BOGDAN ALBULESCU DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN AMERICA)

În urmă cu zece ani, în 2009, Bogdan era pe val la Acasă TV, unde rulau episoadele în care juca alături de soția sa, Alina Grigore, supranumită și „actrița cu chip de copil”. Cei doi erau parteneri nu doar acasă, dar și pe platourile de filmare de la …Acasă TV. Astfel, Bogdan Albulescu îl interpreta, în „Aniela”, pe frumușelul și hotărâtul ofițer Stere Antoniade, iar soția lui, Alina, o juca pe Ersilia Vulturesco, „fiica uneia dintre cele mai bogate familii de la 1900”. Și nu numai acolo au fost ei colegi, ci și în alte producții ale trustului Pro.

Povestea lui Bogdan și a Alinei

Spre deosebire de Olivia, care este minionă, fosta soție a lui Bogdan avea dimensiuni de manechin

„Alina și Bogdan se cunoșteau încă din 2006 din lumea teatrului și filmului, și, după ce și-au dat seama că se iubesc suficient cât să întemeieze o familie, au făcut și nunta în anul 2008. Ei se declarau prin presă, pe atunci, cuplul perfect, dar poate că aceste declarații de-ale lor erau și alimentate de PR-ii din trustul Pro, care, după cum se știe, susțin relațiile sentimentale mai mult sau mai puțin reale, dintre angajații lor, fie ei prezentatori TV, muzicieni sau actori”, spune un prieten apropiat al lui Bogdan, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: ALINA GRIGORE A SPUS ADIO TELENOVELELOR)

Dar, cu trecerea timpului, după ce telenovelele s-au sistat, relația celor doi actori ar fi început să scârțâie. „Bogdan și Alina au fost discreți când au decis să pună capăt căsniciei, și puțini știu chiar și acum că ei doi s-au despărțit de mult. Dar da, au făcut-o de mai mulți ani și fiecare are alt partener acum.

Bogdan se iubește cu o doamnă tot din branșa lui, dar critic de film și de teatru, pe nume Olivia Pareșcura, care și ea, ca și fosta soție, are o fizionomie de copilă, semn că acesta este genul de femeie al lui Bogdan. Olivia face parte dintr-o familie înstărită și a fost considerată în Facultate (ea terminând UNATC) ca o fată cam de bani gata. Dar atât de spirituală, simpatică și de gașcă era, că toată lumea o plăcea”, spune o altă sursă din anturajul cuplului.

„S-ar fi logodit în secret”

Olivia și Bogdan se iubesc foarte mult

Bogdan și Olivia au foarte multe lucruri în comun. Au aceeași vârstă, lucrează în aceeași branșă și se pare că sunt pe aceeași lungime de undă în tot, potrivit apropiaților. „Inițial, au fost prieteni, apoi s-au îndrăgostit. În ultima vreme, ei pleacă tot mai des în vacanțe împreună, recent au fost la Lucca, în Toscana, și există un zvon că s-ar fi logodit în secret”, ne spune un coleg al lui Bogdan.

Atât de discreți, încât pe rețelele de socializare rar își pun poze împreună și nu au bifat în niciun fel relația lor. (VEZI ȘI: NUNTA DUBLA IN ULTIMUL EPISOD DIN ANIELA)

Olivia a fost, în trecut, apropiată de Tudor Chirilă?!

Deși mereu o prezență foarte retrasă, Olivia ar fi putut de foarte tânără să fie în centrul presei pentru că, la o vârstă fragedă, în jur de 18 ani, ea ar fi fost una dintre primele prietene (deși se pare că ar fi avut doar o relație platonică) ale lui Tudor Chirilă. „Se pare că imediat după despărțirea de Olivia, Tudor s-a cuplat cu Dorina Chiriac, colega lui de scenă, cu care, toată lumea știe, el a avut o relație foarte lungă, izvor de inspirație pentru multe din cântecele sale”, conchide un apropiat al cuplului Olivia-Bogdan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)