Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Ilfov, suspectat că și-a omorât iubita. „A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și…”

Publicat: 22/03/2020 | 16:53

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din județul Ilfov este bănuit că și-a omorât iubita în bătaie. Alexandru Iordan s-a predat, duminică, la poliție, după ce iubita lui a fost declarată decedată la Spitalul Universitar București. Tânăra ajunsese acolo în stare gravă, dar le spusese medicilor că… a căzut în baie. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive despre acest caz. (VEZI AICI: Am pus mâna pe mărturia interlopului-ucigaș din Piața Constituției)

Potrivit surselor Departamentului Anchete Speciale (D.A.S.) ale CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, acum câteva zile, Marina a fost adusă la Spitalul Universitar București cu multiple traumatisme la cap, coaste rupte și splina distrusă. Chiar și în această stare gravă, tânăra era conștientă și ar fi apucat să le spună medicilor că totul s-ar fi datorat unei căzături în baie. Cu toate acestea, polițiștii ar fi făcut verificări, dar iubitul fetei nu a fost reținut, la momentul respectiv.

Cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte

Iubita lui Alexandru Iordan

Acum însă se fac cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar principalul suspect este Alexandru Iordan, din Chiajna. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că motivul pentru care interlopul ar fi recurs la violență extremă ar fi fost gelozia.

„A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și i-a făcut hematom cât 50% din creier, a dus-o la spital prea târziu și a intrat în comă profundă, cu toate insistențelor doctorilor, din noaptea aceea, fata mea a murit (…) Rog să se cerceteze în amănunt deoarece eu, mama ei, am stat la ușile spitalului și nimeni nu mi-a spus nimic concludent, să nu mai dau șanse copilului meu. Nimeni, până azi, când, dorind să cer copie după fișa copilului, să merg la alți specialiști pentru păreri, cei de la spital mi-au dat cumplita veste că fiica mea, la ora 07.55, a decedat”, a scris mama victimei, îndurerată, pe Facebook.

Ar fi atacat un consilier județean cu toporul

Alexandru Iordan, care provine dintr-o familie înstărită – ce deține inclusiv o herghelie – a fost implicat în mai multe episoade controversate, cel mai cunoscut fiind dosarul armelor furate de la Ciorogârla. De asemenea, cu câteva luni în urmă, un consilier județean l-a acuzat pe același Iordan că l-a atacat, în mașină, cu toporul.

„Mă îndreptam spre domiciliu, ora 18.30. Pe o stradă lăturalnică, la aproximativ 500 de metri de casă, am fost blocat de o maşină neagră, condusă de Iordan Alexandru, un membru al Clanului Iordan. În depăşirea lui, am avut o discuţie. Ei, în urmă cu două săptămâni, au mai făcut un gest asemănător. Au bătut un coleg PNL, după o şedinţă de Consiliu Local, în care s-a ales un nou viceprimar al comunei Chiajna.

Toate aceste lucruri se petrec datorită primarului care vrea să ţină comuna sub control, cum spune domnia sa, de 26 de ani. M-au atacat cu topoare, săbii, cuţite, bâte. M-au alergat, mi-au spart maşina. Mi-au speriat familia, copiii”, a susținut Constantin Ofițeru, consilier PNL, într-o intervenție telefonică la Antena 3. (NU RATA: Cum au acționat de fapt ”fratele” lui Pepe & complicii în cazul măcelului din Piața Constituției)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)