Unui bătrân de 87 de ani din Argeș i-a explodat butelia în față când a încercat să aprindă aragazul

Publicat: 18/12/2019 | 15:42
Un bătrân din Argeș a suferit arsuri grave după ce butelia pe care o folosea în bucătărie a explodat și a provocat un incendiu. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Bucșenești, comuna Corbeni, din județul Argeș. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT DE 65 DE ANI A MURIT ÎNTR-UN INCENDIU PRODUS ÎNTR-O CASĂ DIN JUDEȚUL GIURGIU)
Cel mai probabil, omul a vrut să aprindă aragazul ca să facă ceva de mâncare și atunci, în urma unor scăpări de gaz, s-a produs deflagrația. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale și un echipaj SMURD, dar și voluntari de la SVSU Corbeni.

Bătrânul a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din suprafața corpului

Explozia a fost urmată de un incendiu, care a cuprins întreaga bucătărie. Bătrânul de 87 de ani a primit îngrijiri medicale pentru arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 40% din suprafața corpului, pe față, mâini și picioare și pe spate. Acesta a fost ulterior transportat la spital.
Pompierii au mai evacuat din interiorul bucătăriei alte două butelii de gaz. În urma incendiului, a ars anexa, dar și bunurile din interior. (CITEȘTE AICI: INCENDIU LA UN RESTAURANT DIN ARGEȘ. 20 DE PERSOANE AU FOST EVACUATE)