Unicul fiu al regretatei Gabi Luncă nu a participat la înmormântare. Motivul este unul copleșitor, au spus surse din anturajul lui

Publicat: 07/04/2021 | 14:27

Emanuel Onoriu, unicul fiu al regretatei Gabi Luncă, nu a participat la slujba de înmormântare care a avut loc ieri, în Cimitirul Dămăroaia. Motivul pentru care a absentat de la ultima zi pe pământ a mamei sale este unul copleșitor, au dezvăluit surse din anturajul lui. “Regina muzicii lăutărești”, așa cum a fost supranumită artista, s-a stins din viață pe 2 aprilie, într-un salon de la Spitalul Județean Ilfov. Ea avea 82 de ani și a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 pe 13 martie.

Unicul fiu al regretatei Gabi Luncă, marele absent de la înmormântare

Rebeca Onoriu, Estera Lunca-Onoriu, Sara Maria Onoriu și fratele vitreg, Costel Onoriu, și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la mama lor. Alături de ei nu a fost și Emanuel Onoriu, pentru că ar fi fost diagnosticat cu boala care a răpus-o pe îndrăgita cântăreață, au precizat unii dintre pastori, relatează impact.ro.

În momentul în care a fost sunat de un jurnalist, unicul fiu al regretatei Gabi Luncă a refuzat să ofere amănunte despre decizia de a nu fi prezent la ceremonia de înmormântare. Câteva surse din anturajul lui Emanuel Onoriu au mărturisit că, de fapt, e prea sensibil şi nu ar dori să se expună unor emoții atât de puternice.

Vezi și: EXCLUSIV | Detaliile tulburătoare care nu s-au văzut la înmormântarea lui Gabi Luncă

Semnul transmis de Gabi Luncă de pe cealaltă lume

Ieri, 6 aprilie 2021, Gabi Luncă a fost înmormântată în cimitiriul din Dămăroaia și, în aceeași groapă cu sicriul ei au fost depuse osemintele soțului ei, Ion Onoriu, care au fost transferate de la Străulești; regretatul artist a murit în 1998. Tot în Cimitiriul Dămăroaia își doarme somnul de veci prima fiică a artistei; micuța s-a stins din viață chiar în ziua în care a fost botezată, iar, la scurt timp de la tragedie, mama sa a trecut la penticostali.

În cursul zilei de ieri, în București a strălucit puternic soarele pe cer și, potrivit tradiției populare, dacă este vreme frumoasă în ziua în care este îngropată o persoană înseamnă că nu i-a părut rău că a murit. Unele dintre rudele cântăreței și-au amintit de această regulă nescrisă

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, declarații dureroase după înmormântare: “Cer Domnului să mi-o trimită în vis”

Sursa foto: CANCAN.RO