Unic în România! Toată luna aprilie joci la turnee cu premii garantate, în cazinoul online

Publicat: 13/04/2021 | 10:43

Știi bine cum e la fotbal: cel mai bun din clasament ia cel mai mare premiu la final! În luna aprilie, așa e și în cazinoul Fortuna. Îți plac sloturile, dar vrei să iei mai mult decât câștigul pentru un spin? Simți că ești inspirat la jocuri?

Hai pe efortuna.ro și ia-ne banii! În luna aprilie, în cazinoul online Fortuna ai câștiguri garantate în fiecare săptămână, la turneele de sloturi cu premii pentru cei mai buni.

Te înscrii în turneu, „învârți” rolele pe site sau în aplicație, iar la final vezi unde te afli în clasament: la fiecare turneu, primii 100 de jucători sunt premiați în bani reali, care vor intra direct în cont. E mai ușor ca niciodată să faci bani în cazinou: pe lângă linii câștigătoare și simboluri norocoase, acum stai cu ochii și pe clasamentul general, unde se înfruntă cei mai buni dintre cei…norocoși.

Ai mai multe etape în care poți să-ți folosești inspirația! Prima rundă – Etapa Yggrdrasil – a avut loc între 9 și 11 aprilie. Au mai rămas șase competiții în care poți lua banii puși în joc, cu fiecare slot.

Fie că preferi jocurile EGT, Novomatic sau Playtech – în cazinoul Fortuna e mereu ceva pus deoparte pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în turneu, cu o zi înainte de fiecare etapă. De acolo, totul se învârte în favoarea ta, la jocurile Shining Crown, Burning Hot, Book of Ra, Respin Joker sau Starburst! Hai la joc!
Etapa Synot: 14.04
Etapa EGT: 16.04 – 18.04
Etapa Netent: 21.04
Etapa Novomatic: 23.04 – 25.04
Etapa Kajot: 28.04
Etapa Playtech: 30.04 – 02.05